Ostalo > Razne offtopic teme :)

HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove

<< < (273/279) > >>

Corector:
Pa lijepo pise prilikom otvaranja skrivenog moda, kako vase aktivnosti mogu i dalje biti vidljive. Toga prije nije bilo.

Ovako nas je Zuckerberg nasamario, evo braco sve dzabe, i 24 sata popodnevno izdanje nek je dzabe:

A onda kad te ulovi u saku, nema ti mrdanja:

Pa te okrece samo tako, izmuze iz tebe tocno onoliko koliko je namjerio, a usput i osisa:

balki:
Nisam zabrijo ni zeru. Trackaju te, prikupljaju "big data" o svim aktivnostima, algoritmi odradjuju analitiku i AI profiliranje. Dio "no big deal" podataka koriste za marketing i sl a "duboke podatke" koriste za dublje manipulativne svrhe. Ako i smatras za sebe sebe da si "normalan" po svim kriterijima i na svim nivoima opet te isprofiliralo i slat ce ti npr tokom kampanje bas sadrzaje kreirane da "normalnima" sugeriraju za njih il njihovog klijenta pozeljnu opciju (dal izbornu kampanju, dal proizvod, dal putovanje, dal kredit, ustanovu il uslugu...).
Znat ce dal imas rak il te tlaci artritis pa ces bit odbijen za posao bez obzira na ostale savrsene reference il ce ti premija zivotnog il zdravstvenog osiguranja bit skuplja...
Sakrit se nemozes- salje ti mob/PC i ostali uredjaji svoj log potpisan visestruko- accountom, IMEIjem, MACom, ID kreiranim algoritmom od SN ploce i SN procesora. Kad i promjenis account i uredjaj i broj i ruter i mrezu i... on algoritmom prepozna obrazac kretanja, tipkanja ili navika i zna opet da si to onaj isti ti.
I nazalost ovo nije brija il teorija zavjere :sad3:

3alfa3:
Slazem se.
S tim da opce nisam teoreticar zavjera, ne vjerujem u chemtrailse, horoskop, nisam ravnozemljas, nisamprotivnik cjepljenja....  ;D

ivano_007:
Zato šta danas profit pogoni svijet, kapitalizam. Al doć će do ujedinjenja proletera kad tad, pa ćemo okrenit svijet naglavačke :icon_thumright:

avr freak:
Dobro dizanje teme. Sve je to danas tu negdje i recimo izraziti sam fan Huawei-a koji će nažalost očito propasti što se tiče mobilne industrije.
Na satu (model GT2) baterija mi drži uz svakodnevnu aktivnost 3 tjedna, molim lijepo neka se ubaci bilo tko od "poznatih" sa ovakvom opcijom. Isto tako, probao sam mobitele od Xiaomi, Redmi i Huawei, izrazito dobar rad imaju, ali nažalost ne odgovara mi Android sučelje i nikako se ne uspijevam prebaciti. Bio sam na iPhone od 3G još davnih dana.. Baš sam nedavno uzeo i iP12 koji je izašao jer mi je istekao ugovor, tako da opet nemam nikakve zamjerke osim same cijene koja je takva kakva je, ima dobru podršku i iCloud koji mi je nezamjenjiv ::)

Mislim da je danas tehnologija izrazito na visokom nivou i da se sve svodi samo na ono što želiš, "običan" korisnik mobilnog uređaja ne može zamijetiti razliku osim u trajanju baterije i kvalitete slike prilikom slikanja/ snimanja videa.

P.S. jednom je i meni pao Samsung S7 Edge, naravno display se rasuo na 5 različitih komada :angry7: uokvirio sam ga doma i još od onda ga čuvam, zamjena je tad bila sa poslom 2700kn u lokalnom servisu :hmh:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju