Ostalo > Razne offtopic teme :)

HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove

<< < (271/279) > >>

luna500rr:
Ja sam imao raznih mobitela, al uglavnom uvijek neke druge i treće klase. Kada bih i imao Samsung ugl je bio polovan. Iskustvo mi je da civilni samsunzi imaju preskup ekran i lošu bateriju, ovi S modeli su odlični al preskupi.
Cura mi ima S6 godinama, kupljen čim je izašao, i tek ju je sada krenuo zezati. Ja sam imao LG, Alcatel, ZTE, Sony... obično po dva mobitela imam. Zadnje dvi ipo godine sam imao Huawei 9. Ne bih ga još mjenjao da mu nisam razbio ekran. Sada imam Xaomi redmi note 8T nešto nešto...koštao je oko 1500kn predkraj proljeća, u HG spota sam ga kupio za 1300 na akciji. Ima 4GB rama i 64GB pohrane. Baterija mu je 4Ah i izdrži mi 2 dana uz YouTube i sve. Puni se jako brzo, kada je baterija na 20-50% puni je sa 18W. 20-80% napuni u malo više od pola sata. Kamere su mu dovoljno dobre za mene i ima ih 4 pozadi iz nekog razloga.  Prije koji mjesec sam starom za sličnu lovu uzeo noviji model 9 koji ima dosta bolje karakteristike i bateriju 5Ah.
Sve u svemu preporuka, ono što je Huawei bio u startu i ZTE prije njega, to je sada Redmi. Jeftini Kinez dobre kvalitete i karakteristika.

igor.sb:

--- Citat: ivano_007 - 04 Siječanj, 2021, 20:54:09 ---A zašto se ljudi odlučuju na brendirane mobitele? Stvar navike. Znam da mi se Samsung pokaza dobar i ne eksperimentira mi se pri kupovini. Po navici kupujem mobitel svako cca. 5 godina i tad želim kupiti nešto i ne mislit se o mobitelu do sljedeće kupovine... mislim da bi dobia živčani slom da kupim Kineza pa se pokvari za godinu dana, pa moram spašavat fajlove, gledat koji ću drugi mobitel uzet. Pa dok naručim svu opremu iz Kine za njega, pa dok dođe to s eBaya... To bi mi uzelo i vremena i živaca. Ne eksperimentira mi se.

--- Kraj citata ---

stari moj ti si bas zaostao u 2015. , taman u tih 5 god su se desila cuda
nema vise kod nas ''kineza'', cudnih marki, upitne kvalitete, na papiru ''stoj'', a u stvarnosti pusiona, smuckanih softvera, podrske i apjdejtovi nula, pogonjeni pitaj boga kakvim procesorima, ni sad vise mediatek nije srot kao sto je prije bio

danas ces ''isto'' novaca dati i za novi ajfon, i za novi samsung i za novi huawei, i za novi xiaomi ili one+ ako govorimo o najjacim modelima
i danas nema vise najbolji, najkvalitetniji, svaki od njih je najbolji u necem
lgija i sonya vise nema pogubili su se kako se nekad nokia pogubila, dok je nekadasni vrh androida htc danas mrtav

Corector:

--- Citat: luna500rr - 04 Siječanj, 2021, 21:38:09 ---Ja sam imao raznih mobitela, al uglavnom uvijek neke druge i treće klase. Kada bih i imao Samsung ugl je bio polovan. Iskustvo mi je da civilni samsunzi imaju preskup ekran i lošu bateriju, ovi S modeli su odlični al preskupi.
Cura mi ima S6 godinama, kupljen čim je izašao, i tek ju je sada krenuo zezati. Ja sam imao LG, Alcatel, ZTE, Sony... obično po dva mobitela imam. Zadnje dvi ipo godine sam imao Huawei 9. Ne bih ga još mjenjao da mu nisam razbio ekran. Sada imam Xaomi redmi note 8T nešto nešto...koštao je oko 1500kn predkraj proljeća, u HG spota sam ga kupio za 1300 na akciji. Ima 4GB rama i 64GB pohrane. Baterija mu je 4Ah i izdrži mi 2 dana uz YouTube i sve. Puni se jako brzo, kada je baterija na 20-50% puni je sa 18W. 20-80% napuni u malo više od pola sata. Kamere su mu dovoljno dobre za mene i ima ih 4 pozadi iz nekog razloga.  Prije koji mjesec sam starom za sličnu lovu uzeo noviji model 9 koji ima dosta bolje karakteristike i bateriju 5Ah.
Sve u svemu preporuka, ono što je Huawei bio u startu i ZTE prije njega, to je sada Redmi. Jeftini Kinez dobre kvalitete i karakteristika.

--- Kraj citata ---

Ovaj zakljucak ti je potpuno isti kao kod mene haha. Samo ja imam 6gb rama i 128gb memorije. A ovu seriju 9 sam uzeo isto tako. Eto ista prica 2x, kao da smo se dogovorili.

E svaka cast sto si ono napisao kako sam ti rekao, daj posalji broj racuna da ti uplatim neke lake pare!

challenbeen:
Nakon Sony Z, Z1, Z2,Z3,z3+, Z5, Z Ultra, samsung note 2, 3, 4, 7, S4, S5, S6, S7, nekako me frend nagovarao na Xiaomi davne 2018 godine. Crko mi je S7 opet, i rekoh ajde da probam taj novi Redmi 5 pro 4/64. Nakon mjeseci zabave sa njime i uspješno spašenih drugih života na poslu, krenio sam istraživati Xiaome, tako je kupljen MAX3 koji je dan danas najbolji Xiaomi koji sam imao, unatoč mi 10 Ultra kojeg sam posjedovao 2 mjeseca, a vjerujte mi, to je bolest od mobitela. Vjv je Max3 ostavio brutalan utisak u mene,.. 7" 5700 mah baterija i 6/128 gb memorije... nazalost pao je u More a kad sam isao druge trazit, novih vise nije bilo za kupit... posli toga, sve redmi uređaje sam imao osim zadnje 9, Mi8, Mi9T Pro, Mi10 Ultra. Na kraju sam se tog sveg riješija jer sam čuo da je Xiaomi jako sjeban po pitanju protoka datoteka i na DarkForumu se svašta priča o njima, pogotovo špijunaži europe i indije. Zato sam pobjegao na Iphone 11 Pro Max. (Kasnije se ustanovilo fake news)
Unatoč najvećoj greški ikad, kajem se što sam se riješio androida i prestao bit Xiaomi ambasador, baš kako kupih Iphone, još sam imao Mi9T Pro i Mi 10 Ultra, usporedim zaslone, i poseru iphone samo tako. baterija? Iphone nikad gori.
Prvo prilikom vraćam se nazad na Mi11 prepostavljam ili neke te modele, dogodine, jer sam sad sko ga prodam, ne mofu vratiti 40% uloženog... jbg

Xiaomi je budućnost, a pitanje je vremena ionako kad će izać u No1.
 :glasses9:

Corector:
Znaci lazu vise na DarkForumu nego na obicnom?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju