Ostalo > Razne offtopic teme :)

HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove

<< < (261/279) > >>

tdj595:
Takve stvari su me uvijek nerviralo kod android uredaja opcenito, kad ljudi kazu: “nije mi zvonio alarm” ili “kasne mi notifikacije” i sl. Takve stvari mi se nikad nisu dogadale na iosu jos od iphone 2g. Isto tako kad baterija na iphone degradira, nikad se ne dogadja ko na npr. samsungu da uredaj prikazuje 20% baterije i onda odjenom padne na 5% i ugasi se. Na iphone koliko god slaba i stara bila baterija uvijek linearno prikazuje i uvijek znas na cemu si.

Nije ni ios savrsen ima i on svojih sranja ali je sigurno klasu iznad. Zbog njega su i cijene ajfona kakve jesu.
Btw. ios+jailbreak je dobitna kombinacija ko se zna snaci u tome svemu - dobije se puno puno vise mogucnosti i veca kontrola nad uredajem nego na bilo kojem androidu, a ostaje stabilnost i pouzdanost

giannelli:

--- Citat: di.ky.73 - 19 Prosinac, 2019, 13:41:17 ---
--- Citat: PchelaUbica - 19 Prosinac, 2019, 13:27:32 ---
--- Citat: di.ky.73 - 19 Prosinac, 2019, 13:14:08 ---Jeli itko imao problem na samsungu s brzim punjenjem?

--- Kraj citata ---

Ja sam na svakom imao problem sa brzim praznjenjem.. a ovo  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Da prazni stvarno prebrzo

A sad nezeli ni punit

--- Kraj citata ---

To ti je jer se druzis s PRANGIJOM :toothy12:

--- Citat: tdj595 - 24 Prosinac, 2019, 02:28:14 ---Takve stvari su me uvijek nerviralo kod android uredaja opcenito, kad ljudi kazu: “nije mi zvonio alarm” ili “kasne mi notifikacije” i sl. Takve stvari mi se nikad nisu dogadale na iosu jos od iphone 2g. Isto tako kad baterija na iphone degradira, nikad se ne dogadja ko na npr. samsungu da uredaj prikazuje 20% baterije i onda odjenom padne na 5% i ugasi se. Na iphone koliko god slaba i stara bila baterija uvijek linearno prikazuje i uvijek znas na cemu si.

Nije ni ios savrsen ima i on svojih sranja ali je sigurno klasu iznad. Zbog njega su i cijene ajfona kakve jesu.
Btw. ios+jailbreak je dobitna kombinacija ko se zna snaci u tome svemu - dobije se puno puno vise mogucnosti i veca kontrola nad uredajem nego na bilo kojem androidu, a ostaje stabilnost i pouzdanost

--- Kraj citata ---

mozda je stvar analitike i postavke notifikacija. Nikad nisam imao problem s tim na androidu ni iosu, ali me strasno nervira u zadnje Google gdje se sve petlja.

Zna li tko kako se rijesiti na S9+ Microsoft predinstaliranih aplikacija?

srunner221:

--- Citat: tdj595 - 24 Prosinac, 2019, 02:28:14 ---Takve stvari su me uvijek nerviralo kod android uredaja opcenito, kad ljudi kazu: “nije mi zvonio alarm” ili “kasne mi notifikacije” i sl. Takve stvari mi se nikad nisu dogadale na iosu jos od iphone 2g. Isto tako kad baterija na iphone degradira, nikad se ne dogadja ko na npr. samsungu da uredaj prikazuje 20% baterije i onda odjenom padne na 5% i ugasi se. Na iphone koliko god slaba i stara bila baterija uvijek linearno prikazuje i uvijek znas na cemu si.

--- Kraj citata ---

Zato uzmeme jbni iPhone 5 cim je izaso izadem vlpo zimi van na hladn batt na 60% kad od jednom zim prazan, ugrije se u dzepu palim i radi... odem na servis da bi dobio odgovor ah to je normalnk, samo nezz kako mi to nije pod normalno bilo ni na jednom samsungovom note-u ... mslm sve ima svoju cijenu sa razlogom iphone je svaki skup do bola u startu i zato se ne moze usporedivat sa nekim lg,samsung ili nekim trecim modelom srednje klase... uzmi od tih istih brendova top modele pa ces vidjet. Svima nesto samsung i ostali stekaju... pa kako meni note nikad nije zasteko, kako mi od lg-a v10 kad je izaso nikad nije zasteko itd itd... koliko para toliko muzike... a to da ios ima vise mogucnosti od npr note10+ puste price za malu djecu... nisu ni blizu u ni jednom smislu .

giannelli:

--- Citat: srunner221 - 25 Siječanj, 2020, 21:48:56 ---

--- Kraj citata ---

Zato uzmeme jbni iPhone 5 cim je izaso izadem vlpo zimi van na hladn batt na 60% kad od jednom zim prazan, ugrije se u dzepu palim i radi... odem na servis da bi dobio odgovor ah to je normalnk, samo nezz kako mi to nije pod normalno bilo ni na jednom samsungovom note-u ... mslm sve ima svoju cijenu sa razlogom iphone je svaki skup do bola u startu i zato se ne moze usporedivat sa nekim lg,samsung ili nekim trecim modelom srednje klase... uzmi od tih istih brendova top modele pa ces vidjet. Svima nesto samsung i ostali stekaju... pa kako meni note nikad nije zasteko, kako mi od lg-a v10 kad je izaso nikad nije zasteko itd itd... koliko para toliko muzike... a to da ios ima vise mogucnosti od npr note10+ puste price za malu djecu... nisu ni blizu u ni jednom smislu .

--- Kraj citata ---

Normalno, jer capacity, 1600mah naspram 2900mah. ja sam imao iPhone SE on ima 1800mah i normalno je da baterija traje 8sati. dok sad S9+ traje dve sedmice

tdj595:
Mozes preko adb-a preko usb kabela uninstalirat te tvornicke aplikacije samo moras pazit koje smijes jer mozes srusit sustav.

Btw. Imao sam i androida i ajfona koliko oces vjeruj mi da je ios+jailbreak>android sto se samog softvera tice. A sto se hardvera tice evo cista usporedba kupio curi novi galaxy s6 kad je izasao i sebi iphone 6s. Za 2 godine sam ja polomio taj ajfon i zamijenio ekran 2 puta ali zato samsungova baterija koja je u startu bila dosta jaca, nakon 2g nije mogla izdrzat pola dana... A mob je bio odlicno ocuvan. Tako da ocito ima problema s obje strane sto se tice hardvera...
Sad sam na xiaomi 9t pro, 2400kn s dostavom, stigao s alija za 12 dana i to preko bozica i nove. Za te pare stvarno dobar mob ne vidim vise poantu samsunga,huawei i sl.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju