Ostalo > Razne offtopic teme :)
HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove
tdj595:
Oneplus 7 pro. Najbolji android daleko. Ima 90hz display i oxygen os koji je daleko bolji od ostalih implementacija androida. Kvalitetno su izradeni i dugo traju znam ljudi koji ih imaju po 3+ godine bez kvarova i znacajnog pada performansi uredaja i baterije. Od androida ja ne bi nista drugo gledao
Ili iphone 11 pro ako volis ios
Ja sam osobno sad narucio xiaomi 9t pro pa cemo vidit. Jbg nije oneplus ali je i duplo jeftiniji
avr freak:
ova tema je kao da pitaš dali bi uzeo gileru ili aeroxa, na sreću živimo u modernom svijetu gdje je sve dostupno. :)
Android / IOS je uvijek bilo podijeljeno i uvijek bude, dali vrijedi to je sad drugi par čarapa. Ono kaj prosječna osoba treba i koristi od mobitela,
dns već gotovo svaki ima, samo izabereš dizajn. Prekopati malo , odrediti budget i prema tome izabrati :)
ivano_007:
Al smišno mi je kad je odabir između Kymca i Piaggia, onda ekipa uvik govori "uzmi provjereno, pusti te Tajvance i Kineze, Piaggio je kvaliteta".
A kad je izbor između Xiaomia i Samsunga, onda ekipa "uzmi Xiaomi, šta ćeš plaćat ime Samsunga" ;D
dino73n:
--- Citat: ivano_007 - 23 Prosinac, 2019, 22:22:52 ---Al smišno mi je kad je odabir između Kymca i Piaggia, onda ekipa uvik govori "uzmi provjereno, pusti te Tajvance i Kineze, Piaggio je kvaliteta".
A kad je izbor između Xiaomia i Samsunga, onda ekipa "uzmi Xiaomi, šta ćeš plaćat ime Samsunga" ;D
--- Kraj citata ---
Da je telefon samo hardware rekao bih uvijek xiaomi. Medjutim softrware je nesto na cemu radi puno vise ljudi nego na samom štancanju hardwarea i to nosi veliku kolicinu para i to neko mora da plati.
Evo bas danas kupim za suprugu Xiaomi redmi note 8 sa super hardwareom i baterijom za aitne novce i sav sretan dodjem kuci da joj to sve podesim kad na prvom pokusaju da podesim widget za vremensku prognozu trazi mi da ukljucim gps i od tri opcije radi samo gsp device only. "high precision" se ne moze upaliti. Gasi se odmah i vraca na "device only"
Instaliram viber aktiviram, uradim restore backupa sa starog telefona sve 5. Primi poziv sve 5. Nazove roditelje da se pohvali novim telefonom halo, halo, čujemo li se halo. Ne radi mikrofon kad zoves, radi kad primas poziv, radi i na video poziv. Guglam problem,milion istih slucajeva sa istim telefonom i viberom. Probao par starijih verzija vibera i ne pomaže. Znaci problem je u xiaomi firmwareu. Riješit ce se to u budućnosti sigurno al poluprizvod je prodan pod ispravan. I to je ta razlika između brenda i polubrenda a tako i cijene.
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
Lajtung:
--- Citat: dino73n - 23 Prosinac, 2019, 23:46:01 ---I to je ta razlika između brenda i polubrenda a tako i cijene.
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
--- Kraj citata ---
Postoji ta razlika već jako dugo. Slično sa svakim proizvođačem, svaki ima neki svoj bug.
Sve ima svoju publiku.
Netko želi da uređaj radi, kako tako, i ne košta previše.
Netko drugi ne želi kompromis nego pouzdanost i on će kupit ios.
Netko treći je ni vrit ni mimo.
Svatko ima svoju perspektivu i svatko to vrednuje na svoj način i mogućnost.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju