Ostalo > Razne offtopic teme :)

HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove

<< < (262/279) > >>

AnteLo:

--- Citat: tdj595 - 26 Siječanj, 2020, 00:28:16 ---Mozes preko adb-a preko usb kabela uninstalirat te tvornicke aplikacije samo moras pazit koje smijes jer mozes srusit sustav.

Btw. Imao sam i androida i ajfona koliko oces vjeruj mi da je ios+jailbreak>android sto se samog softvera tice. A sto se hardvera tice evo cista usporedba kupio curi novi galaxy s6 kad je izasao i sebi iphone 6s. Za 2 godine sam ja polomio taj ajfon i zamijenio ekran 2 puta ali zato samsungova baterija koja je u startu bila dosta jaca, nakon 2g nije mogla izdrzat pola dana... A mob je bio odlicno ocuvan. Tako da ocito ima problema s obje strane sto se tice hardvera...
Sad sam na xiaomi 9t pro, 2400kn s dostavom, stigao s alija za 12 dana i to preko bozica i nove. Za te pare stvarno dobar mob ne vidim vise poantu samsunga,huawei i sl.

--- Kraj citata ---
Davno su prosla vrimena kad se isplatilo jailbreakat iPhone/iPad
Uvik jebacina s starim os-om pa ako ugasis mob izgubis sve i nikad to nije stabilno kao i rootan Android

tdj595:
Ne izgubis nista ako ugasis mob odakle ti to... A jbg to sa starim os-om je istina, dok ne izidje jailbreak za novu verziju ne mozes uradit update bez da izgubis jailbreak.

Probaj napravit OTA update na rootan android pa javi jesi izgubio ista. Ako uspijes upalit mob...

giannelli:
Gle ja sam od danas opet u jabukama. Uz 7 plus sada opet znam zašto sam anti android.  :laughing7:

luna500rr:
Zeznio sam si ekran na mobu al mi se ne popravlja (hw p9lite) zato bi uzeo nesto drugo...
Sta preporucate za cca 1500kn? Volio bi da je oled i ima aux, ostalo mi je nebitno vise manje, kamera i sl...

giannelli:
S9

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju