Ostalo > Razne offtopic teme :)
HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove
ljubo46:
E taj gejfon xs max sam ja zeni ljetos u njemackoj uzeo. Iskesiro 1500€ a meni mob nije nista posebno. A ona trvrdi da je odlican i fenomenalan :icon_scratch: :toothy12:
dario007:
To se zove ljubav :headbang:
srunner221:
Zvonkec- meni je isti slucaj sa ovim ali unazad par god sa nekom "srednjom" klasom moba kad sam vidio update smracilo bi mi se... naravno ne pricam samo o updateu software-a nego aplikacija i svega, soft je najmanji problem tu... Iako po mojem iskustvu ovisi i gdje je mob kupljen, uzeo sam davno jos s3 u tele2 i mobitel je bio za je**** ku*** 11 puta sam ga nosio na sugavi servis dok nisu rekli da se ne moze popravit i dali mi galaxy alphu uz nadoplatu 200kn... par frendova imali u t-mobile i mob je bomba bio... prije ovog sam imo note 9 kupljen u t-mobile i mobitel radi besprijekorno dok stari ima note9 cuva ga ko oko u glavi i od prvog dana ne radi s-pen, nakon par mj ekran dobio neke crte (kupljen u tele2).. i tako jos par slucajeva.. eh sad jel slucajnost bas ili nije nezz ali svakako tamo ne mislim nikad uzet mob. A isto to sam cuo od jos dosta ljudi..
igor.sb:
Da mi je bitan telefon za pristojne novce a opet jeftiniji od top samsunga, apple da ne govorim uzimao bi one plus, kom se da neka baci oko na 7 pro il noviji 7t pro
Istina da pojavom iphone 11 pro max modela, ajfon se priblizio necem, al ne dovoljno, kasne s tim ekranom, kasne sa kamerama(wide angle uvodi ove god i svi vicu vaaauu), baterijama, procesor je uvijek na papiru najjaci, a u praksi to nitko ne vidi, sve je to isti drek
Aifon ce uvesti ekrane sa 90 ili 120hz brijem 2023, kad uvedu bit ce 500e skuplji nego sad i opet ce svi vikati vaaau
A ovo pljuvanje android ovo android ono je i krenulo od korisnika samsunga, jer samsung i njegov touchwiz je prica za sebe, kako je sad sa one ui ne znam
Cinjenica je da android ne mozes suditi po samsungu, lgiju, koje kakvim glupim kinezima sa losim mediatek procesorima i sta ti ja znam kupi fino google pixel il gore spomenuti 7t pro sa svojim oxygen OS androidom, 90hz ekran i uzivaj, a ajfon ostavite curicama za instagram
dino73n:
Huawei Mate10pro imam vec dvije godine. Nikad nije zaledio nikad nije usporio, dobio 3 veća update od kako ga imam i mnoštvo sitnih sigurnosnih. Baterija se za dvije godine nije degradirala, bar ne osjetno i zaista ne znam sta bih mu naveo kao manu. Kad sam ga kupio bio je pola cijene aktualnog iphone-a a korisnicko iskustvo sigurno nije upola slabije, šta više nije uopšte slabije,čak sta više, autonomija, velicina ekrana, kamera sve je na strani "kineza".
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju