Ostalo > Razne offtopic teme :)

HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove

<< < (258/279) > >>

ivano_007:
Ufff u koje ste dubine otišli s mobitelima :drunken_smilie:

Za mene je debil svaki onaj šta za mob izdvoji više od 500€, jer se za tu cifru da nać top mobitel. Ja gledam neki do 2,5t kn i mislim za tu cifru da se može kupit neka klasa između mid i high.

A ove cifre koje vi spominjete "10 somova", to je užas. Razlika između toga i mobitela od 4000t kn je šta će vaš za 0,1ms prije ulazit u google chrome il šta imate miljun piksela više na ekranu (koje se na 6" ekranu uopće ne vide) il šta imate 100Gb više memorije. Ja garantiram da 90% ljudi je dosta i 32Gb, eventualno za neke hardcore 64Gb, al 128Gb il 256Gb, dajte ljudi ne pričajte priče da ih iskoristite :laughing7:

zvonkec92:
Meni ce ovo bit definitivno sljedeca makina, za ispod dva soma kn SD855, viska RAMa, viska interne memorije, super amoled ekran, cisti android bez nepotrebnih sranja. Ko nade bolje za manje dam mu soma evra

https://m.gsmarena.com/lenovo_z6_pro-9671.php

Corector:
Nista meni nije jasno glede ovog stekanja, cekao sam taj trenutak i nikad ga nisam docekao.

Jako me zanimaju argumenti za mobitele iznad 4000kn, koje su glavne prednosti u svakodnevici, koliko je zivot laksi?
Molim da me se prosvijetli.

SF2 Freak:
.

dacerovs:

--- Citat: Corector - 14 Prosinac, 2019, 18:51:15 ---Nista meni nije jasno glede ovog stekanja, cekao sam taj trenutak i nikad ga nisam docekao.

Jako me zanimaju argumenti za mobitele iznad 4000kn, koje su glavne prednosti u svakodnevici, koliko je zivot laksi?
Molim da me se prosvijetli.

--- Kraj citata ---
Svaka roba ima svog kupca, to ti je najbolji odgovor, a to i sam znas.
Eto za primjer, daj mi reci zato ti vozis BMW koji kosta vec neznam kolko kosta, bubam 17000€ cca, zas nebi za manje novce uzeo neki novi auto druge marke tipa Pezo sa full opremom koji ima mozda vise konja i bolje ide od Bembare. Koje su prednosti tog BMWa naspram tog drugog novog auta? Hahahahah eto sad si dobio svoje

Sent from my iPhone using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju