Ostalo > Razne offtopic teme :)

HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove

<< < (256/279) > >>

dacerovs:

--- Citat: tdj595 - 14 Prosinac, 2019, 08:51:02 ---iphone, tj. ios je uvijek bio klasu iznad bilo kojeg androida, i uvijek ce biti, jer je android virtualna masina, znaci jedan operativni sustav unutar drugog sustava. razlog je da bi mogao radit na svim ovim razlicitim mobitelima koji ga koriste. Zato npr iphone s 3-4gb rama i 4 jezgre procesorom jede bilo koji android s 12gb rama. 100 puta je stabilniji i nikad se ne uspori.
Ja sam isto dosad iphone uvijek kupovao ali su sad jednostavno malo pretjerali s cijenama, a ne nude dovoljno u odnosu na druge proizvodace - baterija, ekran, ne dobije se brzi punjac i slicno. Ali zato ni jedan android nikad nece imat takvu pouzdanost i stabilnost

--- Kraj citata ---
Zena mi ima Iphone XR i baterija je brutala, duplo brze se puni i duplo duze traje nego na mojoj osmici. Moj je svaku vecer na punjacu, njezin svaku drugu.
A sto se cijena tice, da pretjerali su ekstremno ali i Samsung takoder, za top verzije dat 13tkn je za ludnicu.
Zato ja kupujem model koji je vec godinu na trzistu i kad imaju akcije.

Sent from my iPhone using Tapatalk

srunner221:
Koji to samsungov top model kosta 13k? Takve cijene samo iPhone ima... Galaxy note 10+ sam uzeo odmah u prednarudbi i bio je nesto ispod 10 soma,sad se trenutno u ducanima nade i za 7100...A kvaliteta mobitela je na vrlo visokom nivou, bio je fico sa foruma kad se meni moj note streso sa skutera pri povecoj brzini i nije mu apsolutno nista bilo osim sto je olovka ispala pa ju je auto pregazio a imo je samo silikonsku masku... Svaka marka ima jace i slabije modele, nema tu ova ili ona marka je bolja, sve ovisi koliko netko moze iskesirat. A u rangu 3 soma na njuskalo i galaxy note9 i nema dalje od toga.

dario007:
Treba bit realan,ako gledamo top modele,onda je mozda iphone nijansu bolji,ali ces za tu nijansu umjesto 3000kn pljunut 10000kn,pa sad tko voli nek izvoli.
Nema trg.play,sve se placa,nema memorijsku,pa to moras prebacivat,kamera mu viri pa bez maske izgrebes sve.
I na posljetku ga kinez ubije u performansama...

srunner221:
iPhone koliko ima prednosti toliko ima i svojih ogranicenja koja su za k**** iako na mobitelima sa 256-512gb pa i vise tu memory niti je treba, npr note10+ ima za memory do 1tb ali nije uopce potrebno jer koliko god da su slike i video zapisi veliki to se ne puni tako lako... Kod iPhona je velika prednost njegov jednostavni sustav pa onda cak i stariji modeli ne stekaju dok kod android mobitela ovi slabiji pocnu nakon nekog vremena dosta stekat jer ih update gazi, naravno ne pricam tu o vremenskom razdoblju od par mjeseci nego ipak malo vise

zvonkec92:
a vis na xiaomiju sad sa miui 11 mob bolje i brze radi i baterija traje duze, nisam primjetio da ga ubijaju apdejtovima vec poboljsavaju sto kod nekih drugih marki nije slucaj.

Probao sam se nekoliko puta natjerat da zavolim ios i wp ali da ga jebes neide i neide, to je meni tolko neprakticno i retardirano da nemrem opisat. Multitasking na androidu je jebeno brz i jednostavan, skakanje iz app u app nemre bit brze ni na jednom drugom osu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju