Ostalo > Razne offtopic teme :)
HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove
zvonkec92:
jebes ti to sve ja sam odlucio i sutra idem po Moto Z Play.. Moto E2 koristim vec evo pune 2 godine, uz nju i galaxy K Zoom, Ulefone Vienna. Svaki je po necemu dobar a na motoroli mi se najvise svida jacina signala i wifia. Na istom mjestu doma u sobi ulefone ima pola signala wifija, samsung jedva 1 crticu ili nijednu, motorola crtica do punog ili pun ( mozda zato i je medu top 5 mobova u svijetu koji najvise zrace ) Ovaj normalni signal je isto bolji nego na samsungu i kinezu, baterija na motoroli pojede isto ova oba, tako da sam opet odlucio lenovo/motorola. Kolko citam na xda forumu baterija je vrh, a uz onaj baterija mod bi trebalo bit brutalno
ivanm:
--- Citat: Patr1k747 - 09 Prosinac, 2016, 17:35:32 ---
--- Citat: Rox-Rab - 09 Prosinac, 2016, 13:16:12 ---Ima li netko P9? Dvoumim se između njega i s6 edge
--- Kraj citata ---
P9 nikako nebi preporucio ..a ne svida ti se nesto tipa lg g5 , htc 10 ?
--- Kraj citata ---
G5 sam mislio uzet al baterija je kardinalno loša, moraš sa sobom imat powerbank ili drugu bateriju ili punjač.. odustao sam zbog toga.
onda sam uzeo ovo..
http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_5s_plus-8350.php
6/128, mob je zvjerčina, baterija je takva da ju nemožeš satrt u jednom danu. ima nekih nedostataka ali vrijedi te pare.. malo mi je u početku bio prevelik al sad je ok..
Tomi_ZG:
U jbt ovaj kosooki je vrh
zvonkec92:
kakve nedostatke?
Grale:
Jbt ovo može vrtit bilo koju aplikaciju za 3d dizajn ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju