Ostalo > Razne offtopic teme :)
HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove
Tomi_ZG:
A jesi biser ;D
Rox-Rab:
--- Citat: Patr1k747 - 09 Prosinac, 2016, 17:35:32 ---
--- Citat: Rox-Rab - 09 Prosinac, 2016, 13:16:12 ---Ima li netko P9? Dvoumim se između njega i s6 edge
--- Kraj citata ---
P9 nikako nebi preporucio ..a ne svida ti se nesto tipa lg g5 , htc 10 ?
--- Kraj citata ---
Zbog cega ga nebi preporucio?
Trazim neki mob da nije veci od 5.2'', a posto sam imao do sad g3 probao bi nesto drugo da nije opet LG :)
Patr1k747:
--- Citat: Rox-Rab - 10 Prosinac, 2016, 00:28:07 ---
--- Citat: Patr1k747 - 09 Prosinac, 2016, 17:35:32 ---
--- Citat: Rox-Rab - 09 Prosinac, 2016, 13:16:12 ---Ima li netko P9? Dvoumim se između njega i s6 edge
--- Kraj citata ---
P9 nikako nebi preporucio ..a ne svida ti se nesto tipa lg g5 , htc 10 ?
--- Kraj citata ---
Zbog cega ga nebi preporucio?
Trazim neki mob da nije veci od 5.2'', a posto sam imao do sad g3 probao bi nesto drugo da nije opet LG :)
--- Kraj citata ---
iz iskustva... 2 puta na popravku u 2 mjeseca , kvaliteta izrade nije na razini jednog "premium" uredaja , kamera goli k**ac , iako ima 2 kamere ovo ono , slike nisu ni blizu kao na G5,S7,M10 i sl.
Probaj onda S6,S7,M9,M10,G5,iphone 6/6s i sl. ako bi mijenjao malo .
Rox-Rab:
odustao sam od p9 i sad gledam s7, edge ne bi jer je 5.5' a oicna sedmica je 5.1' i to mi je nekako taman
htc mi se ne sviđa,ne volim taj brend,imao sam g3 i na poslu s njim sam imao rijetko signala samo zato ne bi uzeo g5 jer neznam dal cu imat signala inace je mob zvijer,iphone ne bi ne vuce me bas kao ni sony :)
ima li netko s7 da mi kaze dojmove?
Dino-X race:
--- Citat: Rox-Rab - 12 Prosinac, 2016, 01:05:09 ---odustao sam od p9 i sad gledam s7, edge ne bi jer je 5.5' a oicna sedmica je 5.1' i to mi je nekako taman
htc mi se ne sviđa,ne volim taj brend,imao sam g3 i na poslu s njim sam imao rijetko signala samo zato ne bi uzeo g5 jer neznam dal cu imat signala inace je mob zvijer,iphone ne bi ne vuce me bas kao ni sony :)
ima li netko s7 da mi kaze dojmove?
--- Kraj citata ---
Imam ja s7 vec pola godine skoro, nemam zamjerke za mob. Velicina je taman, jako je brz i fluidan. Kamere su super, baterija jako dobra a non stop sam na njemu. Nikad ju ne ispraznim do kraja na kraju dana..neznam sto te jos zanima?
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju