Ostalo > Razne offtopic teme :)

HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove

<< < (240/279) > >>

Patr1k747:

--- Citat: Rox-Rab - 09 Prosinac, 2016, 13:16:12 ---Ima li netko P9?  Dvoumim se između njega i s6 edge

--- Kraj citata ---

P9 nikako nebi preporucio ..a ne svida ti se nesto tipa lg g5 , htc 10 ?

KarloDelPontiac:

--- Citat: ivano_007 - 09 Prosinac, 2016, 13:46:53 ---Ako se još kome dopada G3, nova baterija, novi stražnji poklopac, novi ekran, 1000kn i nek nosi :laughing7:

--- Kraj citata ---

jel ti ekran dobio žutu crtu sa strane? mislim, stari ekran..  ;D

ivano_007:

--- Citat: KarloDelPontiac - 09 Prosinac, 2016, 20:56:45 ---jel ti ekran dobio žutu crtu sa strane? mislim, stari ekran..  ;D
--- Kraj citata ---

Nije. Puka je u đepu iako je bia tempered glass na njemu, kako šta, nemam pojma. Snimao video, stavio ga u đep, izvadia ga za 10 minuti i ne vata touch :dontknow:

Kad sam ga kupovao rekli "za garantni rok vam je samo IMEI potreban" pa jamstvo nećemo ni ispunjat, a ja zagubio račun. Kad sam im ga odnio govore da im dam jamstvo i račun, kao sve se vidi iz IMEI broja, ali svejedno da im sve papire predam. Cigani. Dobra pouka za budućnost, boli me k. šta vam nije takva praksa i šta je potreban samo j#*eni IMEI broj, oću sve ovjereno ispečatirano inače ga neću ni uzet.

P.s. taman se riješia jednog A5 2016. za 1700kn, još da se riješim ovog G3 i mirna Bosna

Tomi_ZG:
A kaj sam ti pričao još onda u vezi ispunjavanja garancije i računa,i opet si se dao zajebat ne kužim

A ovo kaj je puko,puko bi svaki,vj. si ga nekak stisnuo na ekran pod kut il tak nekaj i puče jbg

ivano_007:

--- Citat: Tomi_ZG - 09 Prosinac, 2016, 21:40:16 ---A kaj sam ti pričao još onda u vezi ispunjavanja garancije i računa,i opet si se dao zajebat ne kužim
--- Kraj citata ---

Dok se ne opečeš, ne naučiš :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju