Ostalo > Razne offtopic teme :)
HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove
KarloDelPontiac:
Ivano,uslikat cu ja par slika adventa u Zagrebu sa G3 ii sraviti tu,za usporedbu...
Za edge mi se frend zali da mu ide na k.... jer svako malo nesto nenamjerno pokrene kada ga primi sa strane, po rubu moba jer mu je i savijenibrub osjetljiv na dodir...
balki:
Probajte kameru na G5 ako dodjete u priliku :headbang:
KarloDelPontiac:
--- Citat: balki - 07 Prosinac, 2016, 06:09:10 ---Probajte kameru na G5 ako dodjete u priliku :headbang:
--- Kraj citata ---
G5? hmm... jel znaš onu:
" Tata, kada ćeš mi kupiti Golf7?
Kada izađe Golf 12,sine."
Tada će otprilike i G5 kod mene... :icon_biggrin:
Inače, LG se povukao sa Hrvatskog, a mislim i sa Evropskog tržišta
Patr1k747:
--- Citat: balki - 07 Prosinac, 2016, 06:09:10 ---Probajte kameru na G5 ako dodjete u priliku :headbang:
--- Kraj citata ---
probao si ? Razmisljam uzeti G5 smao radi kamere jer bi trebala biti je**na .
Sad imam S6 , i isto S6 edge imao i rijesio ga se za 3 mjeseca i uzeo S6 . Stalno nesto slucajno stisnes +lomljivi je (maskice zapravo idu samo gore-dole i odiza , bocno nista ) i samo dodatni novci a nista . Jedino ako se oces kurciti stalno , onda uzmi edge . Ali i obicni je bomba pogotovo ako je gold , blue topaz , green ili crveni ( ali te ces teze naci onim golda od navedenih )
--- Citat: Tomi_ZG - 06 Prosinac, 2016, 22:03:31 ---
Tomi nemas nikakvih problema s G4 ? Jer bilo je da ima s maticnama i s boot loopom ? kamera je stvarno dobra kao sto kazu ? Jer dobio sam zamjenu G4 i nadoplata za moj S6 .
G4 ima stvarno jebačku kameru za mob,mada meni to osobno i ne znači nekaj
--- Kraj citata ---
Tomi_ZG:
Meni je odličan,nije više aktualni model al bome nije ni kanta,daleko od toga,hardverski je dosta jak,brz,6.0 je gore,jedino kak sam reko baterija bi mogla bit i bolja,moram probat stavit v20g nadogradnju možda se kaj popravi po tom pitanju,s bootlopom imaju problema serije s oznakom 505-509 u serijskom broju(piše ispod baterije na kućištu i na kutiji),to gledaš prije kupnje obavezno,ja jesam u dućanu,to znači da je proizveden u 5.mj.2015.,moj ima u oznaci 602 znači 2.mj. 2016
Za kameru drugi govore da je vrhunska kaj se mobova tiče,meni to dobro izgleda al u to se kužim ko moja baba u skutere pa ne bi neke filozofske zaključke donosio,prosudi sam,evo ti jedna u uvjetima ne najboljeg osvjetljenja,sve stock
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju