Ostalo > Razne offtopic teme :)

HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove

<< < (236/279) > >>

KarloDelPontiac:

--- Citat: ivano_007 - 06 Prosinac, 2016, 20:28:11 ---Što se tiče kamere su isti, a što se tiče ekrana (rezolucije i veličine), baterije, RAM-a... tu ga A5 jede. Cigani su i ti iz Samsunga, svaki model naprave s nekom "manom", ne žele napravit savršen mobitel.

Razlike između LG G3 i Samsunga A5 (2016.):

Plusevi za Samsung: puno bolji ekran (šta je i logično, AMOLED), puno bolja baterija (na Samsungu zna izdržat i do 2 dana, na LG-u jedva 1 dan), kamera u slabijem osvjetljenju je nebo-zemlja, ne zagrijava se niti malo, osjećaj u ruci je vrhunski i ne škripi nigdi

Plusevi G3: izmjenjiva baterija

--- Kraj citata ---

ovo za LG G3 i baš i ne stoji... on je drugačiji od ostalih, malo, ne puno, ali dovoljno da bude svoj... koristio sam G2 2 godine, kao što sada imam G3 već dvije godine i prezadovoljan sam telefonom. Služi mi za posao, tako da svako malo zvoni, svako malo zove, viber je stalno aktivan, WiFi se ne gasi uopće ( imao mrežu ili nemao) i sve ostalo i baterija izdrži svaki dan do naveče, kada ga stavljam na punjač sa cca 20-40% napunjenosti.
kamera mu je super, a bolji ekran od toga zaista nije potreban. Zadnji put sam mogao birati između A5 i G3 i opet izabrao G3.

zvonkec92:
Meni se sviđa ova nova Moto Z Play, i uzo bi ju samo da oni modovi nisu tak kurvinski skupi. Fakat lopovluk jbt

ivano_007:

--- Citat: Rox-Rab - 06 Prosinac, 2016, 21:02:47 ---Imate kakvu preporuku za mob do 3000kn s tim da nije preko 5.1''?

Sad gledam s6 edge,on mi je zapeo za oko
--- Kraj citata ---

Također moj glas ide za obični s6 (na njušci zapakirani za cca. 2600kn), edge je isti po specifikacijama ka i obični s6, samo nemoš tempered glass zalipit na njega :sad1:

--- Citat: KarloDelPontiac - 06 Prosinac, 2016, 21:32:16 ---ovo za LG G3 i baš i ne stoji... on je drugačiji od ostalih, malo, ne puno, ali dovoljno da bude svoj... koristio sam G2 2 godine, kao što sada imam G3 već dvije godine i prezadovoljan sam telefonom. Služi mi za posao, tako da svako malo zvoni, svako malo zove, viber je stalno aktivan, WiFi se ne gasi uopće ( imao mrežu ili nemao) i sve ostalo i baterija izdrži svaki dan do naveče, kada ga stavljam na punjač sa cca 20-40% napunjenosti.
kamera mu je super, a bolji ekran od toga zaista nije potreban. Zadnji put sam mogao birati između A5 i G3 i opet izabrao G3.
--- Kraj citata ---

Nekidan iša po noći slikat advent u Splitu, posla u grupu na vacapu, ljudi mislili da sam nešto u garaži slika.

Tomi_ZG:
G4 ima stvarno jebačku kameru za mob,mada meni to osobno i ne znači nekaj

Rox-Rab:

--- Citat: Tomi_ZG - 06 Prosinac, 2016, 21:08:25 ---Jel mora baš bit edge?
Uzmi obični S6

--- Kraj citata ---

uzeo bi bas edge,obicni mi nije toliko napet :P

--- Citat: ivano_007 - 06 Prosinac, 2016, 21:57:11 ---
--- Citat: Rox-Rab - 06 Prosinac, 2016, 21:02:47 ---Imate kakvu preporuku za mob do 3000kn s tim da nije preko 5.1''?

Sad gledam s6 edge,on mi je zapeo za oko
--- Kraj citata ---

Također moj glas ide za obični s6 (na njušci zapakirani za cca. 2600kn), edge je isti po specifikacijama ka i obični s6, samo nemoš tempered glass zalipit na njega :sad1:

--- Kraj citata ---

frend ima edge+ i ide staklo na njega ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju