Ostalo > Razne offtopic teme :)
HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove
Patr1k747:
--- Citat: Tomi_ZG - 07 Prosinac, 2016, 10:34:26 ---Meni je odličan,nije više aktualni model al bome nije ni kanta,daleko od toga,hardverski je dosta jak,brz,6.0 je gore,jedino kak sam reko baterija bi mogla bit i bolja,moram probat stavit v20g nadogradnju možda se kaj popravi po tom pitanju,s bootlopom imaju problema serije s oznakom 505-509 u serijskom broju(piše ispod baterije na kućištu i na kutiji),to gledaš prije kupnje obavezno,ja jesam u dućanu,to znači da je proizveden u 5.mj.2015.,moj ima u oznaci 602 znači 2.mj. 2016
Za kameru drugi govore da je vrhunska kaj se mobova tiče,meni to dobro izgleda al u to se kužim ko moja baba u skutere pa ne bi neke filozofske zaključke donosio,prosudi sam,evo ti jedna u uvjetima ne najboljeg osvjetljenja,sve stock
--- Kraj citata ---
hvala na odg . Taj u zamjeni je kupljen u 6.mj 2015 , tako da valjda je 505-509 , ali vidjet cemo , ako je onda nista .
Tomi_ZG:
Da onda je 50X jebiga
Corector:
Dobro izgleda ovo granje i slapic koji trci
Tomi_ZG:
To sam u Apatinu slikao
KarloDelPontiac:
LG je imao probleme sa više modela telefona, koji su najčešće bili uzrokovani baterijom, ali ne uvijek da bi se moglo pouzdano reći da je to to.
Moj G3 je radio savršeno sve dok nisam preko LG suite, znači preko laptopa, nadogradio operativni sustav sa 5 na 6. Tada mi je fon upao u bootloop i ne bi ga dobio da radi ni zašto. Znači, preko ORIGINALNOG softvera za nadogradnju sa ORIGINALNIM apdejtom inače odličan telefon upadne u bootloop.
Interesantno je to da sam od kolege, koji je imao isti telefon, posudio bateriju i moj telefon je počeo raditi savršeno, ali ono kaj je najbolje je da je i njegov, sa mojom baterijom radio jednako dobro. ??? :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju