Ostalo > Razne offtopic teme :)
HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove
Rox-Rab:
imao sam oba u ruci i trecu zvijer koju nisi naveo trenutno koristim a to je LG G3
htc vs s5? ja bi uzeo s5, ljepsi dizajn,čišći ekran, bolje mi nekako sjedi u ruci, htc mi ima nekako usporenu kameru i nema onako skroz ciste ikonice kao da mu fali pixela
al kad usporedim oba ta sa svojim G3 nije mi uopce zao sto sam ga uzeo jer mi se u meniju cini brzi od oba, kamera također bolja, quad hd video, bistrija slika od oba navedena
andy:
Ja da koji god mobitel sad uzmem, znaci novi mobitel, nebi ga nikada koristio bez silikonske maske. Spasila me je stotinu puta, pao je i na kamen i pod i asfalt i nikad nista. Jedino da pada na ekran onda nema spasa..
Znam da maska nagrdi mobitel i pretpostavljam da to nezelis, al eto jedna od opcija..
Mislim da je kvaliteta na strani HTCa!
Al ako padne, moze past i S5 i isto se raspasti u sto dijelova..
3alfa3:
Inace, na HC ONE X kojeg imam vec 2 godine sam ga 2 puta morao otvarat. Oba puta zbog WIFI-ja. Prvi put sam prije 6 mjeseci savinuo limice na matinoj kako bi bolje dirali antenu koja je zadnjoj strani moitela, a juer ponovo nakon sto sam opet izgubio signal u kuci. Ali drugi put je jedan limic pukao i odvojio se, ali ja sam majstor za improvizaciju pa je bilo dovoljno stavit kuglicu tinola sa lemilom na mjesto gdje je limic i sad opet WIFI radi kako treba.
Ono sto mi je prevagnulo da trazim novi mob je to sto je tek nakon 2 godine pojavila zuta mrlja u gornjem lijevom kutu ekrana. Malo googlao i skuzio da tu nema trika za popravak nego novi ekran, a to ne zelim. Sreom, ne vidi se na nicem osim na bijeloj podlozi, ali prevagnulo je da visak love (jer se ove godine nisam dovoljno vozio ;D ) potrosim na novi mob
Rox-Rab:
za sve nove modele sad imate silikonske maske od 3mm koje su skoro neprimjetne na mobu + stavi se na ekran ono zastitno staklo i na miru si :icon_thumright:
3alfa3:
--- Citat: andy - 25 Listopad, 2014, 19:17:15 ---Ja da koji god mobitel sad uzmem, znaci novi mobitel, nebi ga nikada koristio bez silikonske maske. Spasila me je stotinu puta, pao je i na kamen i pod i asfalt i nikad nista. Jedino da pada na ekran onda nema spasa..
Znam da maska nagrdi mobitel i pretpostavljam da to nezelis, al eto jedna od opcija..
Mislim da je kvaliteta na strani HTCa!
Al ako padne, moze past i S5 i isto se raspasti u sto dijelova..
--- Kraj citata ---
ja koristim ovo i zadovoljan sam. Ali za M8 ovako nesto nisam nasao. U ovu moju bi stao po sirini i debljini, ali bi strsio van 8mm jer je previsok
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju