sad sam došel sa Lukoil benzinske i tražil sam šefa smjene da mi pokaže specifikaciju porijekla goriva koje je u tankovima.
Diesel je iz Italije, kontrola kvalitete Švicarska
BS95 je iz Italije, kontrola kvalitete Švicarska.
Na svakoj od benzinskih postaja na pultu stoji koje je gorivo odakle i koliko ima čega.
.....a vec i pticice na grani pjevaju da nije problem u gorivu nego eventualno o stanju tankova.
Jel ima neki standard o tom i da li se postuje? Samo me to zanima. Za gorivo me boli ona stvar jer u 23 godine vozackog sstaza nikad nisam imao ni najmanji problem.
Zapravo, onda ispada da nisam imao ni problem sa tankovima na pumpama
Par puta natocio "kvalitetniji" benzin jer sam bio na pumpi koja ga je nudila. Isti k**ra* ko i onaj od INE - nit sam vise km radio, nit je vozilo islo bolje (a tocio sam u dosta EU zemalja razno raznih benzina i svi mi bili isti).
Ak hocete da manje trosi - kupite auto ispod 700kg i sa 40 konja i vozite ga ko baba. Ak hocete vozit brze, kupite jaci auto. Isto vrijedi i za skutere i motore - ak hoces malo trosit - diteh i sl. Ak hoces brze - jaci skuter. I problem rijesen
Po ZG vidim stvarno dobrih automobila, najnovije generacije koji su osjetljivi na kvalitetu goriva. Ima ih na tisuce. Koliko njih je imalo problema zbog goriva? Ali stvarno zbog goriva? Mozda svakih par godina bude clanak u novinama o nekom slucaju, a koliko vidim, vise ljudi dobije na lotu glavni zgoditak nego st osi sejbu auto sa losim gorivom