Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
NRG MC3 by Rox-Rab
balki:
Ako je kocnica "tvrda" onda si mozda zamastio plocice/disk. Obrisi cleanerom ili operi deterdzentom i osusi te ih "uhodaj" s par kocenja.
Rox-Rab:
Nije nista masno stvar je u necem drugom, ulje je novo ali i sa starim uljem je lose kocilo pa sumnjam da celjust nesto zeza
mako:
Rastavis celjust, izvadis klipice i gumice. Klipice ocistis vodobrusnim p2000, znaju zahrđat malo ili se prasine nakupi..gumice izvadi iz lezista, ocisti ih krpicom, nemoj koristit neka agresivna sredstva za ciscenje da ih ne ostete, celjust i utore za gumice ocistis, vratis gumice, lagano ih nauljis, tek tolko da nisu suhe, ali motornim uljem, ne uka uljem, vratis klipice, izmedu polovica imas samo jednu malu gumicu i to ti je to..nist komplicirano.... :icon_thumright:
Rox-Rab:
Probat cu to sutra ocistit da ne kupujem bezveze drugu celjust ako se i ova da sredit :icon_thumright:
Druga stvar, imam jos jednu koja nije bas u bajnom stanju ali ni na njoj ne rade okretaji e sad ili obje table ne valjaju ili nesto na instalaciji ne valja kako da to provjerim?
Rox-Rab:
Tabla rijesena, na mojoj ne valja ona platnena instalacija iza, ko se razumije u struju mogao bi to rijesit ali meni je bilo lakse prebacit to sa druge table koju sam uzeo ali nije bila u bajnom stanju pa sam sve prebacio u svoje kuciste jer mi se ova vise sviđa nego moja zelena, također na ovoj instalaciji i moja tabla uredno radi.
Jedino nisam siguran dali radi za temperaturu jer sam ga bio malo ostavio da radi ali se kazaljka nije micala mozda nije bio dovoljno zagrijan,
Jos jedna stvar primijetio sam nekakvo ulje u predjelu struje, nije mi jasno odakle dolazi,semering je suh,gledao sam da nije mozda kapalo od cijevi koja ide od rezervoara ali na poklopcu nema nikakvih tragova ulja odakle bi tu ulje moglo bit?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju