Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

NRG MC3 by Rox-Rab

<< < (19/27) > >>

Rox-Rab:
ok sutra idem po nju onda

muci me karb nesto ma da mislim da nije do njega nego neceg drugog, kad zavrnem vijak smjese do kraja skuter i dalje radi nece da se ugasi sto bi trebalo znacit da negdde vuce zrak,prirubnica je nova,semerinzi isto drugo mi nista ne pada na pamet?

Ceki21:
A kak skuter pali ujutro ?

Rox-Rab:
bio topal ili hladan pali na zub ( na kurblu jer moram zamijenit alnaser a nisam stigao jos)

i jos jedna stvar, kad dam kontakt zmigavci,truba i stopka nista ne radi, također i kad ga upalim ista stvar, znam da mu je relej lijevo na kadi ali neznam zasto nece prije je radilo, da nisam mozda neku pozdariju zaboravio spojit?

da napomenem osigurac kod baterije je ispravan stavio sam novoga

Rox-Rab:
sto se tice struje sam skuzio sta je, bio je slab aku i nije bilo dovoljno struje da to pokrene, sad sve radi ali moram uzet drugu tablu jer na ovoj nista ne radi

vecinom je sve slozeno sta se tice masine ali jos trebam karb postelat da bude kako treba

sutra cu pocet rijesavat plastike da ga mogu cijelog sklopit i onda vidjet ako jos sta fali/ne radi da se sve rijesi

Rox-Rab:
Imam nekih problema za zadnjom kocnicom pa sam stavio nove pakne ali i dalje to lose koci, cini mi se da bi celjust trebalo rastavit ali neznam sto mogu napravit po tom pitanju,jedan klipic malo teze ulazi i izlazi to mi jedino pada na pamet da ne valja, dal se da to nesto reparirat ili mi je jeftinije uzet drugu celjust?

Uzeo sam i malo dizni uvijek zatrebaju te prekidac zmigavaca

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju