Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
NRG MC3 by Rox-Rab
mako:
Provjeri si da ti nije blok negdi napuko ako je oko semeringa sve suho
Rox-Rab:
pregledat cu sutra sve jer mi je cudno da je smeđe ulje a u tanku je plavo.....
Rox-Rab:
--- Citat: mako - 24 Studeni, 2014, 19:53:39 ---Provjeri si da ti nije blok negdi napuko ako je oko semeringa sve suho
--- Kraj citata ---
gledao sam i nigdje ne vidim nista ni puknuto ni masno :dontknow:
plastike napokon sređene kako treba, zadnji put mi je tata to slajfao i pripremao na kraju duplo vise posla meni napravio. 3 dana ih vec kitam i smirglam i popodne bacen spric kit, jos ih treba samo proc sa vodobrusnim i spremne za lakiranje :drunken_smilie:
Rox-Rab:
koju iglu i diznu da stavim na dell 17.5 ID?
sad je unutra A07 igla na sredini,dizna 62, zrak zatvoren do kraja,na airboxu nema lulice
dajte mi neki prijedlog jer sam vec lud nikako ustelat g#vn%, kad krecem od mjesta fino se razvrti i lijepo ide i onda kad usporim i opet dam gas se kao guši i treba mu dosta da opet uhvati, sta da mijenjam?
Marko^^:
--- Citat: Rox-Rab - 29 Studeni, 2014, 18:14:02 ---koju iglu i diznu da stavim na dell 17.5 ID?
sad je unutra A07 igla na sredini,dizna 62, zrak zatvoren do kraja,na airboxu nema lulice
dajte mi neki prijedlog jer sam vec lud nikako ustelat g#vn%, kad krecem od mjesta fino se razvrti i lijepo ide i onda kad usporim i opet dam gas se kao guši i treba mu dosta da opet uhvati, sta da mijenjam?
--- Kraj citata ---
Nemora znacit da se to desava,"tesko razvrtavanje" zbog karburatora,moguce da je do prijenosa.
Sve u svemu moj slucaj je kada se gusio,previse zraka bilo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju