Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

R.Tuning - Project Info ( MBK Booster NG )

<< < (4/27) > >>

White:
samo naprijed :icon_thumright: men je ovaj nekak zapo za oko http://www.bikepics.com/pictures/199920/ :toothy10:

RimSo:

--- Citat: White - 11 Rujan, 2008, 20:28:00 ---samo naprijed :icon_thumright: men je ovaj nekak zapo za oko http://www.bikepics.com/pictures/199920/ :toothy10:

--- Kraj citata ---

Eh..dobar je ono al se meni ne sviđaju te boje..ja ću nešto malo da eksperimentišem i tako..crveno - bijela sa žutim felnama i još neki dijelovi žute boje kao airbox i onaj tamo oklop od ventilatora gdje je magnet paljenja..naravno amortizer sa žutim oprugama i crveno kućište... :icon_tongue:

PROOF:
pogledaj na youtube aeroxicu ferrari replica...pa smisli nesto... :frajer:

RimSo:

--- Citat: PROOF - 12 Rujan, 2008, 18:05:08 ---pogledaj na youtube aeroxicu ferrari replica...pa smisli nesto... :frajer:

--- Kraj citata ---

Pogledam..malo sam preletio al dok se skine na komp da mogu kako treba da gledam..mrzim ovaj youtube... :toothy3:

RimSo:
E ovako..dok se čekaju dijelovi za daljnje turpijanje da vam pokažem šta se do sad uradilo...

Scoot je trenutno u ovom stanju :

Što se tiče mašine prije odluke za KIT i Spuh ubacio sam nove rolne i remen :

Ali u međuvremenu pale su mnoge odluke i išlo se dalje na rasklapanje gdje sam došao do čuda neviđenog..naime rasklopio sam KIT i našao svašta..KIT je prije rasklapanja bio u dobrom stanju mislim radio je..

Obratite pažnju na KLIP..sav je izgorio..a radi..ipak stublina je bez rese a i radilica je ok..

I nakon toga prešlo se na malo odrađivanja stylinga :

Deklo :

I prednja plastika je u toj fazi završena ( iako nije na slikama ) :

Eto toliko za sad..naravno ide se dalje..styling & tuning..dok čekam dijelove baziran sam na šmirglanja i tako to..naravno tražim sebi neku izvedbu undertaila i svega nečega..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju