Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

R.Tuning - Project Info ( MBK Booster NG )

<< < (3/27) > >>

RimSo:

--- Citat: shegy - 05 Rujan, 2008, 15:18:32 ---to covjce samo tako nastavi... aj zakitaj one rupe na blatobranu....

--- Kraj citata ---

Narano..stajanja nema ali i treba dosta vremena jer radim i dok se nađe slobodno to se uzima sve..uglavnom radim s ljubavlju i sa dosta strpljenja..i da..za svaku je plastiku izvdojeno vrijeme..svaka će doći na red i biti sređena...

RimSo:
Evo da se kaže nešto novo..danas je zamijenjen remen i rolnice..rolne su 6,8gr malossi a remen duncay..inače to je sve slowrider odradio tamo po ZGB-u da je kako treba stiglo u BiH..dok skontam kablo kakvo za mob imate slike..

Nego sad me zanima ovo da li bi se moglo ukomponovat i koliko bi to koštalo tamo :

1. Leo Vinche ZX
2. Kit 70ccm
3.Dellorto 17,5

Mislim tako nešto da uzmem otprilike..iskusniji neka progovore..

Drnda:

--- Citat: RimSo - 11 Rujan, 2008, 16:01:02 ---Evo da se kaže nešto novo..danas je zamijenjen remen i rolnice..rolne su 6,8gr malossi a remen duncay..inače to je sve slowrider odradio tamo po ZGB-u da je kako treba stiglo u BiH..dok skontam kablo kakvo za mob imate slike..

Nego sad me zanima ovo da li bi se moglo ukomponovat i koliko bi to koštalo tamo :

1. Leo Vinche ZX
2. Kit 70ccm
3.Dellorto 17,5

--- Kraj citata ---
ja bi i spuh i karb uzeo polovni, tako bi te karb ispao 200-250 kn, a spuh oko 500, a za kit,uzmi novo, ako je to ac, mislim da bi ti trofy bio najbolji izbor

mhr-team:
sve 5 samo tako dalje..
i nemoj uzimat dellorto 17,5 vec si uzmi 19 :icon_thumright:

vpucko:

--- Citat: Drnda-1 - 11 Rujan, 2008, 16:07:17 ---
--- Citat: RimSo - 11 Rujan, 2008, 16:01:02 ---Evo da se kaže nešto novo..danas je zamijenjen remen i rolnice..rolne su 6,8gr malossi a remen duncay..inače to je sve slowrider odradio tamo po ZGB-u da je kako treba stiglo u BiH..dok skontam kablo kakvo za mob imate slike..

1. Leo Vinche ZX
2. Kit 70ccm
3.Dellorto 17,5

--- Kraj citata ---
ja bi i spuh i karb uzeo polovni, tako bi te karb ispao 200-250 kn, a spuh oko 500, a za kit,uzmi novo, ako je to ac, mislim da bi ti trofy bio najbolji izbor

--- Kraj citata ---

bash krivo, ako je ac preporucio bih ti malossi sport jer on ima 2 rebra vise za hladjenje ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju