Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

R.Tuning - Project Info ( MBK Booster NG )

<< < (25/27) > >>

gokiSP:
np :icon_thumright: a ono za nizbrdicu nemoj nikako prakticirat... znaci u nizbrdicu ako se spustas bez gasa neka motor bude u leru (nesmije te kocit masina)
tj, kad ides iznad 40 km/h nemoj samo pustati gas nego onako kako sam ti rekao a ispod 30 km/ mozes samo pustit gas jer od 0 do 30 km/  kad pustis gas automacki ubacuje u ler...
btw ove brzine nisu tocne u broj jer je na svakom motoru drukcije, ali to je tu negdje od prilike...
nadam se da sam pomogao... :icon_thumright:

RimSo:
Evo iako je teško vrijeme i neradim polako ovo privodim kraju..sezona počela a ja nisam ni sjeo još.. :dontknow: proli put ofarbao felge al nisam lakirao i ukakio sve pa sad morao ponovo.. :icon_scratch: sreća malo vodobrusnog i evo kako je bilo i kako je leglo.. da da..dobio sam i Sava MC29 Sporty... :toothy10:

Plastike su spremne za farbanje..samo mi je ova ostala da još malo išmirglam.. :laughing7:

A što se tiče boje skuter je trebao u crveno bijelo al razmišljam da to bude crno-bijela...

I još se pripremaju drag - stunt ručke i za onu šipku što ide po pola ručki pronašao sam ovo :

Sad čekam nekog dobre duše da mi pošalje Red Sponge...naravno i još me vilice zezaju  :dontknow: :sad1:

RimSo:
Ono što sam planirao to sam danas i uradio.,sredio sam ove ručke i evo kako sad izgleda..još samo lakiranje dok se farba osuši :

A i jedna slika kakvo je stanje mašine + novi ventilator od tomosa koji sam rupama prilagodio na moj magnet..veličina je bila ista..

RimSo:
Evo mali update mog projekta..

Vraćena je mašina na ramu..pripasane vilice od Benellija..malo je tokar radio jer su bile za 1.8mm deblje od mjesta za vilice..

Plastika oko ručki ide od Benellija..i sat naravno..to je to..

RimSo:
Samo da nastavim sa projektom..styling se polako radi..naravno ništa pretjerano jer sam počeo sa koracima stunt-a pa ako bude padova necu da mislim previše..samo neka je kako tako obojano...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju