Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
R.Tuning - Project Info ( MBK Booster NG )
RimSo:
Novi video kako to radi nakon par dana razrade..ja sam zadovoljan a sad dok se domognem love idem na styling pa da sve bude kako treba..do tad malo stuntam da ne porazbijam ono što sredim :
gokiSP:
nemoj nikad tako motoru nabit visoke okretaje i samo pustit gas jer se onda ne podmaziva dovoljno nego ko na leru a klip se vrti puno vise nego na leru a znas i sam sta mu to znaci... i nemoj se nikad spustat nizbrdo u brzini bez gasa jer je to ista stvar... ako ides nizbrdo bez gasa neka bude na leru... :icon_thumright:
RimSo:
--- Citat: gokiSP - 19 Prosinac, 2008, 02:09:52 ---nemoj nikad tako motoru nabit visoke okretaje i samo pustit gas jer se onda ne podmaziva dovoljno nego ko na leru a klip se vrti puno vise nego na leru a znas i sam sta mu to znaci... i nemoj se nikad spustat nizbrdo u brzini bez gasa jer je to ista stvar... ako ides nizbrdo bez gasa neka bude na leru... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Misliš ono da nebruji nego jednostavno da stanem da se vrati na ler il sačekam tokom vožnje..a primjetio sam da samo ko grubo bruji i nakon nekog vremena je na leru..
gokiSP:
kad drzis pun gas nemoj ga samo pustit jer se u tom trenutku postepeno smanjuju okretaji a podmazivanje izgubi u sekundi... znaci kad drzis pun gas nemoj ga samo pustit nego postepeno popustaj ili turiraj dok se okretaji smanjuju...
RimSo:
--- Citat: gokiSP - 19 Prosinac, 2008, 02:17:15 ---kad drzis pun gas nemoj ga samo pustit jer se u tom trenutku postepeno smanjuju okretaji a podmazivanje izgubi u sekundi... znaci kad drzis pun gas nemoj ga samo pustit nego postepeno popustaj ili turiraj dok se okretaji smanjuju...
--- Kraj citata ---
Skužio..hvala na savjetu.. :icon_thumright: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju