Nebi rekao da se s bilo kojim remenom ne isplati koristit sajbice....
Sajbica je stelajuci element, kao i rolice, feder itd.
Pitanje je samo sto se zeli postici. Sajbicom se skracuje prijenos, pa ako je zelja da skuter ima maksimalno dobar start, koristi se sajbica (naravno, ne predebela jer remen nebi smio dirat bolcnu).
Kad se stavi sajbica, efekt je slican stavljanju laksih rolica - svi koji su probali sajbice su primjetili porast broja okretaja.
Ja sam sajbice koristio kroz vijek remena na nacin da sam u pocetku koristio deblju sajbicu (0,8mm), na pola vijeka remena 0,6mm, a pred kraj vijeka 0,4mm. Radilo se o malossi kevlar remenu na multivaru (pjadjo).
Ali ponavljam, ako sa sajbicom remen ne dira bolcnu kad je skuter ugasen, nema razloga da ju se ne koristi, osim ako bolji start ne vrijedi razlike u krajnjoj brzini. Kod mene nije bilo razlike u krajnjoj jer je skut imao dovoljno snage (slabiji midrace) pa je krajnja ostala ista, ali uz malo povecanje okretaja. Otpor zraka iznad 100 km/h mi je bio glavni faaktor zasto skut ne ide brze, a ne prijenos (skut je isao 105 kad sam sjedio uspravno, a 110-115 ako bi zalegao - po GPSu)