Tehnički kutak > Tuning skutera
Kinez - Izglodan navoj svjecice na glavi
Skazz:
e ljudi pozz, imam problem sa ovim navojem sto dode u glavi motora, svjecica mi konstantno iskace znaci da je navoj otisao u qrac, probao sam i druge svjecice ali uvijek isti problem, je li moguce sad da se taj navoj ponovo ureze i kako skinuti glavu motora jer sam probao vec jednom ali odustao jer se bojim da ne po***** nesto ali fkt se bas ne kuzim u te skutere, i da napomenem da je skuter kinesko smece tj yamasaki... :laughing7: :laughing7: :laughing7: nadam se da ce se naci neki dobar savjet.... :icon_thumright:
Skazz:
de ljudi pomagajte fkt mi treba pomoc i ako netko moze da mi objasni sta je helicoil... ???
Benjamin:
nemas druge nego nabaviti drugu glavu...ili urezati novi veci navoj..moras vidjeti jel ima veca svjecica kaj bi onda mogla pasati...
ali buduci da je to kinez imslim da je jedtinije nabaviti glavu drugu nego to ici kemijati..
veka84sb:
imas opciju istu kao i da je auto u pitanju donjeti tokatu da izbusi ubaci piksnu (valjda se tako kaze) ureze potreban navoj za svjecicu ..uglavnom nije neki problem ali eto buduci da je kinez neznam sta je jeftinije nova glava ili majstor...
2TDottore:
--- Citat: veka84sb - 03 Rujan, 2008, 14:49:38 ---imas opciju istu kao i da je auto u pitanju donjeti tokatu da izbusi ubaci piksnu (valjda se tako kaze) ureze potreban navoj za svjecicu ..uglavnom nije neki problem ali eto buduci da je kinez neznam sta je jeftinije nova glava ili majstor...
--- Kraj citata ---
Najpametnije ti je nabavit neku polovnu glavu jer sta god radio postoji velika sansa da ce se uslijed visokih temperatura nekaj desit.A kaj god se desi moze ti sjebat klip.Ak ne nadjes glavu ja nebi stavljao piksu nego pocisti taj navoj i upucaj u rupu heliokoj.Mislim da ima heliokoj te velicine ali nije sigurno da ce drzati te visoke temperature.Nemoj slucajno narezivat veci navoj jer vjerojatno imas svjecicu koja se skida sa kljucem 21 pa mislim da nema svjecice sa sirim navojem od tog.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju