Tehnički kutak > Tuning skutera
VXR200 - servis
2TDottore:
Mislim da da.Trebao je ic na 3000 i sad na 6000.Al nema veze to je dobar skuter i nebi se trebalo nis desit a decko ak si sam zna napravit servis zasto bi placao servis u piaggiu kad si moze to napravit sam.
igor.sb:
daj kakvi su to servisni intervali svake 3tkm
sta rade tamo, operu ga, sta?
duje87:
--- Citat: 2TDottore - 03 Rujan, 2008, 23:24:54 ---Gle ja dobro znam sta radim jer vec godinama servisiram razne motore od 50cc do preko 1000cc.Samo ja radije pitam ovdje decke koji imaju doticni skuter jer toliko ne radim 4T skutere pa mi je bolje da mi neko kaze iz prve ruke nego da bezveze raskopavam motor ako se te neke sitnice nemoraju mijenjat na tim kilometrima jer zasto raskopavat nesto ako je dobro.Ali frend je odlucio da ce ipak kupit sve pa cemo mu promijenit.A kaj se tice dhorvata2 predugo se znamo a i dosta svari sam ga naucio pa ga mogu malo zajebavat pa nek on kaze jer je to istina. :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ok onda..al remen se minja svakih 12t po nekin pravilima,nekima izdrzi 18-19,nekima pukne na 10..sve ovisi o seriji remena..al ovi sta puknu prije 12 su rijetkost na serijskin motorima..
a servis na 3000km je cisto radi provjere kompletnog motora i pretres,dotezanje vida nekih,pregledavanje ulja,kocnica,plocica,antifriza i slicno,a i jako skup je..70ak kn :toothy12: cisto radi garancije..
Jandro:
ja dok dobijem nest na servis, napravim jedan krug i odma znam sve sta mu je
svakih 3000km nema potrebe mijenjat ulje
ja ajmo reć servise na svom radim svakih 5000km, makar ulje u njemu niti jedno nisam imo dulje od 2000km, al otom potom zašt je to tak
remen mijenjam dok se rastegne, rolice dok se zglođu, klizače dok poćne zvonit, filter zraka NIKAD nisam promijenio, samo ga operem i to je to šta se tiće diranja
ove sve ostale pi*darije se sam da se oci mazu i novci maznu
e da, i novu svijecicu i miran je ,7okn nebu propo
2TDottore:
Meni je tak svejedno.Ak je frend reko da ce si kupit i novi remen i nove rolice nek si kupi.Ja cu mu drage volje sve zmjenjat.Al kolko ga ja poznam i znam kak se vozi i s autom pa i s motorom reko sam mu da mijenja ulje svakih 3000 jer on tog vxr-a tera ko vrag gresnu dusu.motor je stalno na full gasu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju