Tehnički kutak > Tuning skutera

VXR200 - servis

(1/7) > >>

2TDottore:
Ovako.Frend je kupio od jednog covjeka vxr-a 2007.Motor je redovito servisiran u piaggiu mislim na 1000 pa na 3000 pa na 5000km.Sad bi trebao napravit servis na 10000.Ja sam rekao da cu mu napravit servis a posto ne radim bas 4T skutere a motor je novi pa me zanima kaj se sve mijenja na 10000 osim filtera i ulja i eventualno disk plocica. :help: 

exfreerider:
zar nisu servisni intervali 1tkm,3,6,9,12,15... svakig 3tkm

na 9tkm se samo provjerava kol ulja

a na 12tkm je veći servis:remen,rolice,klizaći,svijećica,filter zraka i ulja,ulje mašine i prijenosa i ostalo po potrebi tipa gume i disk pločice

2TDottore:
sta rolice i klizaci i remen mogu otic nakon 12000. :icon_scratch:

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 03 Rujan, 2008, 11:19:48 ---sta rolice i klizaci i remen mogu otic nakon 12000. :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Gle nakon 12000 se gleda kolko je remen potrošen. Sve ovisi kak se vozilo tih 12000 ak se stisko gas jako i često, ak su gore dvojica i vozili se u brdo, onda je remen sigurno potrošen. Izmjeri debljinu remena i ak je zgubil više od milimetra i pol širine- mijenjaj! Kaj filozofiraš? To bar nije problem zamijenit

2TDottore:
konju.za to remen ne kosta 150kn kao za tvoju drkalicu i odkud da ja znam koliko je sirok novi remen.Mogu jedino pitat u servisu.Ne vjerujem da se potrosio jer se covjek od kog ga je kupio vozio sam a i frend se vozi sam 99%.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju