Tehnički kutak > Garaža
Gilera runner by SkejterKlido
SkejterKlido:
Mali update,stigla malossi delta i nabavljen je malossi torsion control koji uvijek dobro dođe ;D
Jos samo fali karb i radilica,iako za pocetak mogu na dell 17,5 jer imam diznu na kojoj je taj kit vec vozio s tim karbom ali radije cu sacekat da skupim za dellorto 19
SkejterKlido:
Bilo mi je dosadno pa sam ispolirao deklo,jos to nije to ali super izgleda
SkejterKlido:
Danas sam stavio malossi delta kvacilo na njoj su bijeli federi,motor super ubrzava ali desi se rupa neka,treba mu malo vise da uhvati gas i razvuce,neznam u cemu je problem...a kasnije kad razvuce dode po satu na ravnih 100 i onda pocne trzat kao da se gasi i kad pustim gas tocnije smanjim brzinu normalno se vozi.do cega moze bit?
trenutni set up je
Serijska termo grupa
Leo vince zx
Malossi mhr vario s serijskim rolicama 6g
malossi delta s bijelim federcicima,crntralna opruga je bijela ali neznam koja marka ali malossi nije jer je manji,na njoj je malossi torsion control a ispod opruge je neka plava polini plastikica koja neznam cemu sluzi ali tako sam dobio uz polutke
SkejterKlido:
Danas napravili mali đir,nasao se s clanom @Ridi77,malo smo razmjenjivali misljenja i pricali o skuterima,cak mi je dao i da probam njegovu pilu moram priznat odlicno ide iako ga nisam htio stiskat :icon_biggrin:
Putem prema kuci mojoj gileri se nesto desilo,pri brzini od 80 se ugasila i odjednom je nesto puklo te vise nije htjela upalit,kad sam skinuo svjecicu ona elektorda je bila unistena tocnije uopce je nije bilo a po svjecici neke cudne tockice,sutra skidam cilindar pa cu vidjet sto se desilo.
Evo koja slika
Ridi77:
Skuteri su odlicni. Baas nemas srece. Nadam se da nije nis strasno.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju