Tehnički kutak > Garaža
Gilera runner by SkejterKlido
SkejterKlido:
--- Citat: ajlavsrku - 18 Svibanj, 2015, 00:26:01 ---sta je rec da je 50 ccm,al nisi slaga sporta,mhr radilicu itd ako me sjecanje sluzi?
--- Kraj citata ---
Sjecanje te dobro sluzi,no prodao sam mhr radilicu i auspuh i onda odustao od toga.
Sad prikupljam pare za nesto bolje,u planu je malossi mhr,malossi mhr usis,malossi mhr variomat(koje imam)..razmisljam da nabavim stage 6 hpc radilicu(preporucite neku drugu koja bi se isto dobro pokazala)dellorto 19,yasuni r ili malossi mhr replica auspuh,malossi delta koja bi trebala ovih dana stici
Ako netko ima sto nadaodat,slobodno nek komentira svaki komentar bi mi dobro dosao :)
ajlavsrku:
Usis mozes i sam preradit nije to neki bjesni setup sad,maknes pregradu na sredini onu i stavis karbon lamelicu cjelom duzinom (imas kupit lamelice za rezanje) i vratis granicnike,a radilicu mozes mf evo,bgm evo,oko 100 eura kostaju svaka a pokazale su se dobre puno forumasa,i ja bas stavljam upravo mf evo,lezajeve uzmi koyo a semeringe corteco,a za kit vjerovatno mislis na mhr replicu,pase joj yasuni r taman za nju,a moze i mhr replica..neko zvono bolje uzmi kad je vec delta tu,dobar setup po meni si zamislia :)
MarinM:
Skejteru imam ti za prodat sve sta si nabrojo skoro, i preporuceno i sta zelis pa se javi da se dogovorimo :D Bit ce brut al nije to za svaki dan onda,nebi nista iznad mhr replice ili dueta za svaki dan slozio,vise nikad hahaha
SkejterKlido:
--- Citat: ajlavsrku - 19 Svibanj, 2015, 11:08:11 ---Usis mozes i sam preradit nije to neki bjesni setup sad,maknes pregradu na sredini onu i stavis karbon lamelicu cjelom duzinom (imas kupit lamelice za rezanje) i vratis granicnike,a radilicu mozes mf evo,bgm evo,oko 100 eura kostaju svaka a pokazale su se dobre puno forumasa,i ja bas stavljam upravo mf evo,lezajeve uzmi koyo a semeringe corteco,a za kit vjerovatno mislis na mhr replicu,pase joj yasuni r taman za nju,a moze i mhr replica..neko zvono bolje uzmi kad je vec delta tu,dobar setup po meni si zamislia :)
--- Kraj citata ---
Ma necu prerađivat usis kad vec imam taj malossijev,uzet cu onda bgm evo ili tu drugu radilicu da usparam za druge dijelove ako se vec pokazala dobra kao sto kazes..Zvono je isto u planu ali sam ga zaboravio napisat hah
--- Citat: MarinM - 19 Svibanj, 2015, 11:53:18 ---Skejteru imam ti za prodat sve sta si nabrojo skoro, i preporuceno i sta zelis pa se javi da se dogovorimo :D Bit ce brut al nije to za svaki dan onda,nebi nista iznad mhr replice ili dueta za svaki dan slozio,vise nikad hahaha
--- Kraj citata ---
Marine cut cemo se sto se djelova tice,samo da mi neke pare sjednu na racun jer sad sam kupio auto pa je mala besparica :toothy11:
ajlavsrku:
Nisam vidia da usis vec imas :P ma dovoljna ti je takva radilica nevrti se to neznan koliko rpm...a za zvono mhr wingbell taman za deltu kombinacija..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju