Tehnički kutak > Garaža
Gilera runner by SkejterKlido
SkejterKlido:
Duuugo nisam pisao ovdje,uglavnom planiram ovih dana narucivat djelove za skuter
Set up bi bio sljedeci
Termo grupa:Malossi MHR replica(imam vec)
Radilica:BGM evo
Karb:Dell 17,5(za pocetak pa bi isao na 19,5 kad ga nabavim)
Usis:Malossi reed valve malossi mhr(imam vec)
Vario:Malossi MHR vario(imam vec)
Kvacilo:Malossi delta(imam)uz malossi wingbell(treba nabavit)
Jos ne znam koji bi auspuh uzeo uz to,tocnije s kojim bi mi se najbolje ponasao,ne znam koju bi diznu trebao i jos trebam nabavit djelove koji fale.
Decki pomazite ako je itko imao slican set up
Unaprijed hvala ;D
dachi:
dosta ih je vozilo na yas R,tako da mozes ic na isprobano hah :D al po meni,najbolji setup za malo ganjat se i gradske voznje mhr replica,city 16,19 karb itd..sve zavisi kolko se ima para :D
SkejterKlido:
--- Citat: dachi - 30 Kolovoz, 2015, 23:27:06 ---dosta ih je vozilo na yas R,tako da mozes ic na isprobano hah :D al po meni,najbolji setup za malo ganjat se i gradske voznje mhr replica,city 16,19 karb itd..sve zavisi kolko se ima para :D
--- Kraj citata ---
Dvoumio sam se izm yasunia R i malossi auspuha,nekako mi se vise sviđa yasuni nez zasto,zato i pitam za misljenja
ljubo46:
prvo nabavi karb dell 19
nikako mi nije jasno kako svi prvo nabavite dobre kiteve a ono najbitnije nemate..i onda je oglasnik pun sahranjenih cilindara.. :angry7:
ja sam taj kit vozio na yasuni r i super je to radilo i išlo..
Macak sf:
Skut od 3alfe3 u kombinaciji sa replikom,yasuni-r,19-com,napravio je nekih mislim 35- 40t km i prodao skut bez otvaranja masine,dali treba vise ista reci..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju