Tehnički kutak > Garaža
Gilera runner by SkejterKlido
mako:
kombinacija boja je predobra, nest slicno imam ja u planu sa svojom napravit :icon_thumright:
SkejterKlido:
--- Citat: mako - 14 Siječanj, 2015, 21:24:27 ---kombinacija boja je predobra, nest slicno imam ja u planu sa svojom napravit :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Hvala :)
Ako te zanima kod perle ove crne javi se na pm pa ti ga posaljem :)
Btw zaboravio sam napomenut,pripasao sam vilice od nrg mc3 tako da sad pasu i sve ljepo radi bez ikakvog lufta.
dachi:
jesi planiro slucajno mrezice umjesto ovih roletni? btw sve 5!
ali,zasto nabavljat zx-a itd ak planiras mk2? bolje ustedit tih 400tinjak kn i vozit se na serijali neko vrijeme? btw,kupi yasunia od mene :P
SkejterKlido:
--- Citat: dachi - 14 Siječanj, 2015, 21:44:25 ---jesi planiro slucajno mrezice umjesto ovih roletni? btw sve 5!
ali,zasto nabavljat zx-a itd ak planiras mk2? bolje ustedit tih 400tinjak kn i vozit se na serijali neko vrijeme? btw,kupi yasunia od mene :P
--- Kraj citata ---
Nisam ovako mi je odlicno,bar po mom gustu :)
Zx-a imam poklonio mi ga frend pa zato i kazem inace bih napravio bas tako kako ti kazes,netreba hvala imam stage6 pro replicu na polici za pocetak(imas par postova prije sliku) :P
Groš:
Ljepoo ljepoo :icon_thumright: jel si zelene plastike farbao il smao crne? Na zxa stavi u polini vario 5.3 g role, najbolje su one narandjaste piaggio orginal one su 5.3. A mozes u tom rasponu od 5.5 do 5. Centralni serijski moze ostat na polini variu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju