Tehnički kutak > Garaža

Gilera runner by SkejterKlido

<< < (25/41) > >>

dachi:
nisam siguran,al mislim da je marekk stavljo taj polini cp,nisam siguran al neko je,i pokazo se dobar..ja sam svoj dell21 s 3 dizne,cokom i polini usisom prodo ovom jednom decku i on ga sad prodaje,malo paprena cijena al mogu ga pitat jel bi islo sta dole itd

SkejterKlido:
Danas sam nesto radio na motoru,poskidao sve s kostura,ostala je samo masina nju necu ni skidat.Izvadio sam vilice i pokusao upasat od nrg mc3 ali neidu sipka je nesto veca i navoj se ne poklapa i nemogu ih zavidat.Pokusat cu nekako sredit ove vilice od runnera,pozelite mi srecu  ;D

NoDi:
Ovih dana se nesto radi,farbaju se plastike spremaju za brusenje,ociscena je rama i ofarbana u crno.
SkejterKlido nije u mogucnosti napisati pa je mene zamolio da napisem,jer je u Zagrebu i prezaposlen je s plastikama,ugl ja sam napisao,on ce slike stavit kad ce moc i kad se vrati s praznika..pozdrav :)

SkejterKlido:
Ekipa da se javim nakon dugo vremena,radilo se punom parom,plastike sam pripremao da farbanje,smirglao ih kitao i sve ostalo sto im je bilo potrebno,odabrao sam perla crnu boju i ja sam sasvim zadovoljan s obzirom kako sam jeftino prosao za sve,ajmo uzet u obzir da sam doma farbao al posto mi je djed lakirer nije bilo problema s time :)
Slikat nisam stigao jer sam stalno radio pa sam bio zaposlen uglavnom slike ce ovih dana kad se plastike montiraju na skuter i pripremim ga za registraciju.
Evo slika kako boja izgleda,jedino nju i imam:

SkejterKlido:
Gilera sklopljena,ofarbane plastike,sređeni sitni detalji i spremna je za tehnicki
Nakon tehnickog u planu je nabacit zx-a,imam polini speed control vario i igrat se s federima kvacila te ustelat ga dok se ne skupe pare za slozit MK II
Evo slike:

Sve pohvale i kritike su dobro dosle  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju