Tehnički kutak > Garaža
Gilera runner by SkejterKlido
SkejterKlido:
--- Citat: Groš - 15 Siječanj, 2015, 10:11:13 ---Ljepoo ljepoo :icon_thumright: jel si zelene plastike farbao il smao crne? Na zxa stavi u polini vario 5.3 g role, najbolje su one narandjaste piaggio orginal one su 5.3. A mozes u tom rasponu od 5.5 do 5. Centralni serijski moze ostat na polini variu
--- Kraj citata ---
Zelene nisam farbao one su ostale iste
Hvala poslusat cu te. :)
SkejterKlido:
Mali update,pocelo me pucati za mk2 i poceo sam prikupljat djelove na red su dosli lezaji i semerinzi,pa me zanima posto cu ovih dana ic narucivat sa SC koji lezaji su dobri između ovih 2 i koji bi mogli podnjet MK2 kit?
1.
http://www.scooter-center.com/en/product/BGM1000/Bearing+oil+seal+set+for+crankshaft+BGM+PRO+Piaggio+50+cc+2+stroke?meta=?cat=A_GILERA_RUNNER50SP06&catmatch=CAT_KURBELWELLE_LAGERSATZ
2.
http://www.scooter-center.com/en/product/BGM1100/Bearing+oil+seal+set+for+crankshaft+BGM+ORIGINAL+Piaggio+50+cc+2+stroke?meta=?cat=A_GILERA_RUNNER5099&catmatch=CAT_KURBELWELLE_LAGERSATZ
te se razmisljam između iglicastog neki su mi predlozili polini a ovdje nema polini iglicasti nego samo malossi,bgm,oem i italkit pa neznam koji da uzmem dimenzija mi treba 12x17x15
molio bih nekoga da mi baci link za koji misli da je najbolji
unaprijed hvala :hello:
ajlavsrku:
Uzmi koyo lezaje i semeringe corteco u lagerosa u zg..polini ima 12x17x15,malossi je 12x17x16 ako se ne varam..pa vidi na sipu il atacku taj polini ako bas njega zelis..
SkejterKlido:
--- Citat: ajlavsrku - 22 Siječanj, 2015, 09:19:54 ---Uzmi koyo lezaje i semeringe corteco u lagerosa u zg..polini ima 12x17x15,malossi je 12x17x16 ako se ne varam..pa vidi na sipu il atacku taj polini ako bas njega zelis..
--- Kraj citata ---
Ma mislio sam sve sa SC posto imam racun tamo i jeftinije me izade nego u hr zato sam i pitao al ocito da cu morat negdje drugdje nac
A sa attacka se ne isplati jer ti uzmu 40€za postarinu sto je malo skupo
steeef:
ovaj set skf bugarski sa vorteco semerinzima nebi nikad vise uzel,jedan se raspal na serijali nakon 800 km a jedan na base kitu nakon 1000 i kusur..
prije bi uzel ntn taiwan,ali makar su na slici corteco semerinzi,znaju doc i KOK
koyo uzmi i corteco semeringe iz lagerosa,nebude te sigurno skuplje doslo nego preko sc..a bolje budes prosel.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju