Tehnički kutak > Garaža

Gilera runner by SkejterKlido

<< < (24/41) > >>

SkejterKlido:
Mali update..
Radi se punom parom :D
Gilera rastavljena do gole rame,na njoj trenutno stoji samo instalacija,masina i vilice.U planu je rastavit sve do "gole koze"ofarbat cu ramu u zeleno,moram promjenit instalaciju jer ova nesto ne valja i promjenit vilice jer su ove propale do kraja.U planu je stavit vilice od nrg mc3 koje imam postrani pa cu vidjet kako i sto nadam se da ce mi uspijet nekako.
posto imam 2 masine,jedna je za tehnicki a druga se slaze za neki midrace napisat cu set up koji planiram stavit za ovu drugu

Auspuh:stage6 pro replica
Termo grupa: stage6  racing mk2
Karburator:u planu je 21
Getriba:serijska
Remen:serijski(novi)
Polini speed control variomat
Malossi centralna ljubicasta opruga
Serijsko kvacilo,u planu je malossi delta
Radilica:Malossi MHR
Usis za sada serijski a u planu je malossi

Toliko od mene za sad :)
Komentari,prijedlozi i kritike za set up dobro dosli  :icon_thumright:

ajlavsrku:
karb 19 i kevlar,delta obavezno i neko sportsko zvono,i zasad makar karbonske lamelice na serijski usis :)

Ridi77:
daj ne slusaj te kaj voze base i znaju koji karb treba it, karb 19 na taj kit? ti ssi jako pametan, stavi 21 ispod ne razmisljaj, stavi deltu ako si ju mislio a zvono ak nemas love nek ostane serijsko dok neces imat, glavno da uzmes ferg,

ajlavsrku:

--- Citat: Ridi77 - 10 Prosinac, 2014, 20:27:48 ---daj ne slusaj te kaj voze base i znaju koji karb treba it, karb 19 na taj kit? ti ssi jako pametan, stavi 21 ispod ne razmisljaj, stavi deltu ako si ju mislio a zvono ak nemas love nek ostane serijsko dok neces imat, glavno da uzmes ferg,

--- Kraj citata ---

Jel ti meni da sam jako pametan? Jes ti normalan,jesan ja s tebom ovce cuva pa da takav komentar dajes? Mislim da ti to nije u redu  :nono:

Ekipe voze due + i nardo na 19 karbu,a stage 6 pro replica nije uopce jak spuh jer ide i na serijalu,tako da sam konta da moze i 19 karb,a i da sam reka gurtner 12 ispravija bi me neko drugi al ovo nije nacin,i da ja sam od onih sta voze base i bas sam si ponosan na njega i 19 karb!

SkejterKlido:
Nema potrebe za svađom,stage6 pro replica je za pocetak a kasnije ce doci nesto drugo i jace,stavit cu karb 21 jer mi je dosta ljudi njega preporucilo..
Nasao sam na scotter attacku polini pakiranje 21karb za nekih 70€ koliko se to isplati?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju