Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 150

<< < (17/22) > >>

Tomi_ZG:
Stavi nekaj u ovom stilu to mu odlično stoji,al ak ćeš uzimat idi drugim kanalima jer se daju nać za 3X manje para

http://www.motobencony.com/katalog/rezervni-dijelovi/zmigavci/page/1/view/1953/

A kaj se tiče naljepnica ak ćeš stavljat onda jedino oriđiđi oznake sr150,nemoj radit selo s nekim grafikama,bilo bi šteta.

Rox-Rab:
zmigavce si narucis preko ebaya za 20-30kn kakva je ovo cijena za ovo smece od rms-a???

du_vlaho:
Montirana gljiva i dizna 92,5 skuter više ne trokira na full gasu i leti...  :icon_thumright:

Malo sam se zabavljao oko "mješalice" jer mi se uvijek kaciga glibala u ulju ispod sica pa evo slike :

Znači prvo što je potrebno je aceton bočica, to možete nabaviti kod sestre/mame/babe/emo susjeda i označite ovako :

Zatim bokun lamine i savijete točno kao što sam i ja i probijete jednu bužu gdje će se zašarafit na šaraf plovka :

Masakr listom od pile... pa turpijom oturpijate dio gdje je prije bio otvor za ulje (naravno spremnik treba demontirat) :

Netreba to fino sređivat, niko neće viđet, pokušajte sasjeć kabel ili bar izolaciju kabela plovka kao što sam ja inače nije pos`o  :icon_tongue: :

Uvalite laminu na svoje mjesto :

Uvalite bočicu u otvor :

Drugi kut :

Treći kut :

Evo pečurke :

Zaklan blatobran :

Od četa do kreveta privjesak :

Malossi nalja diskretno postavljena pod sic (+10km/h)

:glasses9:  :headbang:

...:::Masla:::...:
Fino si uredio :D Lijepo bi ti sjeli prozirni poklopci žmigavaca i stopova  :hello:

du_vlaho:
Vozalo se ovih dana... i došao trenutak za izračun potrošnje  :icon_thumright:

Tri puta sam išao do grada i natrag znači 6X25km = 150km i još što sam vozio po gradu i u lokalu nek bude još 15km iako sigurno ima više...  i dođemo do rezultata od približno : 4.24L/100km. Računao sam da ću uliti 7L goriva, premda znam da ću malo preko 6.5L jer mi to tako inače bude, kad mi u gradu upali lampicu od rezerve taman toliko nalijem  ;D

Način vožnje mi je uglavnom da ga držim navrh gasa, i tako ide urednih 80-90km/h, prestižem aute, kamione i autobuse bez po` muke kad mi zasmetaju...  :icon_thumright:

Moram priznat da sam prezadovoljan, jer nisam očekivao da ću moći ni 2X do grada i natrag sa spremnikom  :icon_biggrin:

Maksimalna brzina po GPS-u :

Vjerujem da je takva zbog moje težine, debele jakne i XXL kacije što narušavaju aerodinamiku  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju