Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 150

<< < (13/22) > >>

du_vlaho:
Nemam što izgubit :icon_thumright:  ;D

igor.sb:
ti imas vibrator, a ne sr150
kakav loctite kakve pm
nabaci te plastike, zatim se pozabavi vibracijama, otpusti klackalicu po 100x i podigni ler, kad je ler prenizak masina skakuce na selenima

i nema smisla uspoređivat BB masine i ditecha, naravno da je mirniji al samo u leru, u voznji ne smijes imati vibracije, nista vece nego 50ccm s base spuhom

du_vlaho:
Otpustio ili zategao volan trese, ne možeš u trubu gledat kako vibrira  ;D

Jedino kad manje zategnem onda u vožnji ručke ne tresu... al sve je to tu negdje  :icon_biggrin:

Skratio sam blatobran, lijepo izgleda sad...  :icon_thumright:

Plastike u globalu na pripremama, biti će metalic sive, boja od mercedesa što na Viano stavljaju, unutarnje plastike mat crna...  :icon_thumright:

Igrao sam se malo sa prijenosom, stavio zelene opruge kvačila... ispaljuje  :icon_biggrin:

Koja je preporuka oko airboxa/gljive? Da li je tko sa foruma nešto drugo stavljao, da je dobro leglo, da dobro izgleda? Originalan već u smeću  ;D

Jučer položio A  :icon_thumright:

Oduševio sam se Yamahom MT-07  :drunken_smilie:

ajlavsrku:
Pogledaj airbox ko sta je na steefovom dragsteru,nelose izgleda,lip je zvuk nesto izmedju airboxa i gljive...

Ivan46:

--- Citat: du_vlaho - 29 Listopad, 2014, 18:00:15 ---Koja je preporuka oko airboxa/gljive? Da li je tko sa foruma nešto drugo stavljao, da je dobro leglo, da dobro izgleda? Originalan već u smeću  ;D

Jučer položio A  :icon_thumright:

Oduševio sam se Yamahom MT-07  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
evo ti airbox za srku.
http://www.scooter-center.com/en/product/BGM4200/AirBox+TWIN+SLOT+bgm+PRO+black+283550mm?meta=?cat=A_APRILIA_SR150&catmatch=CAT_VERGASER_LUFTFILTER

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju