Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 150
du_vlaho:
Tako će mu onda i biti, nađem gdje ima struje kad se skuter upali, na to spojim grijač i čok i to je to. Kad se čok aktivira trebala bi se osjetiti razlika u radu motora? Nešto to kod mene ne štima čini mi se, igla čoka ide gore-dolje vani, ali unutra kao da šteka. Jedva sam čok izvukao vani prvi put... kad sam ga očistio sad lijepo ide unutra-van, ali ima u ležištu neki ris cijelom dužinom :dontknow:
I glava šarafa od štelanja smjese mi je u banani, trebat će mi drugi, kao i nova igla koja mi je bila kriva, pa sam je ravnao, pa zatim veća dizna jer ću stavljat neki drugi airbox ili gljivu... jer tvornički filter mi je doslovno tragedija kako izgleda... ne mogu nigdje naći na webshopu ništa od karburatora vm20... a i da pošaljem upit neće za mjesec dana doć :angry9:
Više mi je pun k..ac čekanja... čekaj plastike, čekaj dijelove, čekaj ovo, pa ono... misliš imaš sve pa treba nešto drugo, mah... najlakše je to sve zamjenit, uštimat nego dijelove dočekat... stvarno mi je gušt meštrijat oko motora, al ovo će mi bit zadnje zezanje definitivno. Od pošte čekam paket iz Siska s plastikama preko 10 dana, odem u poštu svi se prave glupi... Ovo što se čeka iz Italije nebitno kod koga sam naručio, Dante, webshop ili netko treći, po defaultu 30 dana... daj nebi da je Italija u Americi... :angry9:
Sve mislim i o drugom karburatoru, ali hoće li sajla gasa odgovarat? Što ako ne valja, treba komplet sajlu dizati i novu provlačit od ručice gasa do karba? Aj nije ni to sad tragedija dok mi je raskopan... bar bi se riješio brige oko čoka ako stavim da je ručni... :angry7:
steeef:
cok se treba zagrijat..
izvadi ga iz karba,spoji ga drito na akumulator,prvo izmjeri kolko je igla vani dok je hladan pa nakon 5-10 min dok se zagrije,ako je ispravan mora bit razlika 4-5 mm od hladnog do toplog..
iglu ti imam ja..
Ivan46:
sto se tice webshopa i ja sam im poslo upit prije dva tjedna pa nista neodgovaraju.
posalji im upit na email: [email protected]
--- Citat: du_vlaho - 06 Listopad, 2014, 19:09:25 --- ne mogu nigdje naći na webshopu ništa od karburatora vm20...
--- Kraj citata ---
evo vamo ces naci dijelove za mikuni karb.
http://www.scooter-center.com/
i kad nades dio koji oces posalji link njima na email,koji sam ti dao i preko ms foruma to narucis,postarina ti je uvjek 29kn,i dobijes u roku par dana dio koji si narucio.
a sto se tice coka,igor je reko da jedan sa sc mora odgovarati,samo se mora naci,pa igore budi toliko dobar,pa nadi covjeku.
ali prvo napravi kako ti je steef reko,nema potrebe mjenjati cok,ako je ispravan.
igor.sb:
nest mi je palo napamet
jesu ti oba osiguraca ispravna, trebao bi imati 5A i 15A, ovaj 5A je za cok i za grijac karba, 15A za sve ostalo
i bolje da si odmah uzeo dellorto phvb 20,5 pase sve(sajla, cok na instalaciju) jer su uz mikuni i oni također bili na sr125/150
2 ivan 46
da je tako lako nac, vec bi se znalo koji pase, ako pase
du_vlaho:
Nasao dellorta 25ticu, da li se da ustimat sa serijskim cilindrom, pa koliko god da trosilo? Koja bi dizna okvirno trebala kad bi pečurka bila gore? :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju