Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 150

<< < (11/22) > >>

igor.sb:
sve se da ustelat, dizna oko 100, ovisi koja pecurka i koji je ostatak setupa karba, jer ima vise tih 25ica

treba rezat rub prirubnice da karb sjedne fino i blatobran srediti da ne razvaljuje casicu, koja nakraju i onako proslini, ali zato postoji metalna kao bolje rjesenje

du_vlaho:
Radi se o ovoj zvijeri :

http://www.njuskalo.hr/moto-dijelovi-ostali/dellorto-phbl-25-karburator-fergazer-gilera-runner-180-mhr-malossi-oglas-9607336

Ne znam s kojom će mi ga diznom poslati... doslovno sam sebi zadajem posao da ubijem vrijeme dok mi se plastike u pošti ne pronađu...  :dontknow:

Možda bude gljiva, možda kakav drugi airbox, moram to još vidjet... ali znam da serijski neće ići natrag definitivno... čak nisam ni ljubitelj zadnjeg blatobrana, ali ću ga očito morat ostavit zbog usisa zraka osim ako ga ne provučem nekamo drugdje kao što je npr ditechu da vuće ispod plastika...   :icon_biggrin:

Bude mi s ovim dellorto karburatorom i diznom 100tkom potrošnja 10tak litara?  ;D

Naručio sam ja za svaki slučaj i komplet mikunijev kao što imam... nek se nađe za prvu pomoć ako mi bude neekonomično sa dellortom, lako ga utopim...  ;D

Koliko bi trebalo ulja stavljat u benzinu? Stavljam motulovo full sint... stavio sam nekih 2.5%, čini mi se ok...  :)

igor.sb:
da je zvijer, nije
ako i ne dobijes nikavu diznu nemoj se cuditi :toothy3:
10l nit smije, nit ce trositi

ne znas zasto ne stavis serijski airbox, mislio sam da si malo ozbiljni sto se tice vracanja u zivot tog sra, al dobro svako ima svoje veselje

full sintetika ja bacen novac, polusintetike 2,5% vise nego dovoljno

Ivan46:
dobro ti je igor reko za full sintetiku,bacanje para.

sipaj polusintetiku,ja sam koristio valvoline,motul,silkolene i sve je to isto sranje,vazno je da ima ulja da ga ima sta podmazivati,a full sintetika se stavlja na naturpijane zujalice.

i ok je 2%,to je 1deci na 5litara goriva.

napiso si da ti se nesvida zadnji baltobran,dosta njih ga skracuju imas sablonu na njemu po kojoj ga mozes skratiti.

evo vidi vamo laki,je to napravio.
http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,8630.0.html

Tomi_ZG:
Umjesto kemije sa gljivama i 25icama na stock cilindru bolje da si uzeo 172

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju