Tehnički kutak > Garaža
Gilera nexus
Bikelover:
A moga si reć da dolaziš pošli bi na pivicu ja san iz Korčule...i vjerojatno znan ko ti je htia uvalit kršinu hahaha...inače spust iz vidikovca (di ste se slikali) za Orebić se zove ''Kapetani'' i pre dobra je stvar ;D
nikola.dragicevic8:
A jbg, sve sam brzinski organizira, uteka sa posla ranije, na prišu sve..a sta da ti kazen, crveni je runner mislin da je reka momak da je iz lumbarde. Veći krš nisan odavno vidia, ponudia sam 4000 max, a i to je previse. Ako budrn dolazia javin se, iman u blatu dobrog prijatelja pa mozda navratin ovo lito..
Bikelover:
Hahahahaha znan lika e ja san isto kupova neke pi*darijice od njega i on od mene, uvalia se u šverc kupi, opitura i proda po duplo vise a nevaja ni za ovoliko koliko ih on kupi :toothy12: Ivan se zove, čičavi onako svitlo smeđe kose :)
nikola.dragicevic8:
Je, to je je taj. Otisli smo malo OT al nema veze :laughing6:
Bikelover:
A jesmo malo, al lip je đir, ja san reka jedan dan do dubrovnika da ću otić, ili na kraj pelješca (od orebića možda još nekih 12-15 km skroz na kraj) vidit malo nisan nikad bia tamo ceston... Jesi iša do u Lumbardu ili te dočeka na trajektu? (pitan jer nema logike ič trajektom preko ako nisi iša u Lumbardu ;D )
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju