Tehnički kutak > Garaža
Gilera nexus
steeef:
nemre remen po njoj dirat jer ne upada tak nisko a i ventilvar ima upustenje di sjedna podloska.
nikola.dragicevic8:
Da, ima logike. Nego me malo brine sto nisam kvacilo , ni zvono nikako mogao skinut. Sad gledam po jubitu svima izleti cim ga povuku prema sebi, a ja sam povlacio ko konjina, makne se cm do 2. Mislim nije ga bila potreba skidat nego sam cisto tia malo ocistit deklo iznuta pa vidim da nece van nikako.
Bikelover:
Zvono je normalno da ide teško bar su mi tako rekli iz centra i meni se skidalo na 3/4 mašine izvlakačem i vračalo tuckanjem ;D
nikola.dragicevic8:
Dobro onda, kazem nemam iskustva s ovim "vecim" masinama pa me svega strah, al moram pocet ucit lagano jer me lagano nervira kad mi uzmu 150 - 200 kn za svaku sitnicu sta treba uradit. Provozao sam se danas i odma se vidi razlika, puno fleksibilnije radi. Sa zelenim rolicama bi na startu skocio na 7200 pa padne na nekih 6800 i onda opet dize okretaje. Sad drzi konstantno 7100 kroz ubrzanje i onda raste kako raste krajnja.nestalo mi je pravca kraj kuce, zabiljezena 141 po satu.
nikola.dragicevic8:
Jucer bio nexijem do Korčule. Lagani izlet i usput pogledao nekog runnera 50 za prijatelja. Nije mi stvarno jasno da ljudi mogu zvat nekoga da pogleda skuter, preko telefona sve divno krasno, ja potrosim 300 kn za doći, a tamo me dočekaju kitane plastike, neuštelan skuter, ne pali bez gasa, ležajevi se čuju do Splita vjr, ne radi km sat, ispada brava ispod sica i da ne nabrajam dalje i trazi za to 5000kn. Da mi nije bilo manje vise uz put pop... bi :angry9: Ruta je bila to Ploča magistralom, pa trajekt na za Trpanj (93 kn 2 osobe i motor), cestom na Orebić i onda trajekt Orebić - pristanište Dominće na Korčuli. Zurio sam na trajekte jer su te linije katastrofa usklađene pa nisam stigao puno slika opalit. Inače spust prema Orebiću je nesto predivno. Nisam jos bio s te strane Peljesca i odusevilo me :)
Trpanj
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju