Tehnički kutak > Garaža
Gilera nexus
Corector:
Ajme kakvog sam ja imao runnera za 5000kn. Koliko kod vas vrijedi ocuvan prva boja skoro ko nov runner 2004 god? Ako ide za 6000kn ja ga dovozim u Dalmaciju, jer po tom krsu vrijedi 8000kn.
I ne razumijem ljude koji se sugaju zbog 1000kn, a recimo dobiju stare gume, bez registracije skoro, i sa jos par sitnica za uloziti u vrijednosti 300€
nikola.dragicevic8:
Imas 17 km do lovista, od skretanja za trajekt na orebicu. Momak me doceka na pristanistu tako da nisam ukrcava motor na trajekt.
Corrector na pm cemo se dog :hello:
nikola.dragicevic8:
Skupilo se nesto para pa cu kroz par dana vjr uzet variomat. Ima li neko iskustva iz prve ruke da mi kaze ima li neke razlike između ovih polinijevih sa 6 i 9 rolica? i Gdje bi bilo najbolje narucit, vidim da ih ami trade drzi kod nas..ima li mozda negdi povoljnije? Od malossija sam odustao zbog puno kritika a j.costa mi je iznad ranga financijske (ne)moći :glasses9:
Bikelover:
Ala bas i mene zanima kako ce to ic da ja znan na svog ugradit :D
nikola.dragicevic8:
Izgleda da cu bit pokusni kunic :P ne znam sta da uzmem jer nema bas specijalno za 300 masinu sve je to za vxr, 250/300 univerzalno, :toothy9:ne vjerujem da je gramaza rolica idealna za sve te skutere. Zato sam mislio pitat ako je vec neko ugrađivao da se znam ravnat po njemu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju