Tehnički kutak > Garaža
Gilera nexus
nikola.dragicevic8:
Ok, hvala. Nadam se da cu sutra uhvatit vrimena za prominit. Jel moram pazit na nesto dodatno ka dskidam variomat, jer sam dosad to radio samo na malom runneru ili je sve ista procedura?
Rox-Rab:
sve je isto nemas sta zajebat
nikola.dragicevic8:
Sve sam uredno promijenio, al nakon sto sam sklopio nazad i upalio nesto mi je gadno lupalo u deklu..sve sam skinuo ponovo i jedino sto mogu vidit da klapa je neka metalna ploca s unutarnje strane kvacila odmah kraj zvona kOliko mogu vidit uhvacena je sa tri bolcne kroz koje prolaze stiftovi..kvacilo uopce nisam dirao prije tako da neman pojma o cemu se radi.ako mi netko moze reci kojim se redosljedom slazu komponente u variomatu da nisam tu nesto krivo, al sumnjam :help:
steeef:
jesi stisnul remen u politke kad si vracal i sezal ventilvar?
ide vario sa kalotom i bolcnom,pa do bolcne podloska od 1mm,pa ventilvar,pa podloska sira i tanja,pa podloska uza i deblja pa matica..
nikola.dragicevic8:
Zaboravio sam tu podlosku od 1mm na bolcnu, tocnije stavio sam je negdi drugo i vjr je ona klapala. Sad sam sve stegao ovim redosljedom kako si napisao. Bilo mi je malo neobicno da ta podloska dira remen pa sam je negdi drugo ubacio. Ugl sad je sve ok. Samo nisam stigao isprobat u voznji.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju