Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Novo testiranje koje bi moglo dovest do kraja svijeta? Pogledajte ovo  (Posjeta: 6331 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline S.W.A.T.

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • *bFzd*Blacky
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: speed fight 2
a nis kad bude gutalo zemlju ja cu na motor pa se ljepo zaves unutra i parkirat
ja za tobom odma i cuvaj mi mjesto,ak cu stic slozit  nabrijanog joga lc ...

moze donesi koju pivu pa cemo i popit, ako ima tamo kakva birtija nemoras ja cu castit a ti placas   :icon_thumright: :icon_thumright:
e a mogli bi napraviti neko veliko okupljanje ogulin-zadar-zagreb-osjek-... pa da svi zajedno  napravimo dir po crnoj rupi... :laughing9: :laughing9:
RAĐA SE ZVEJR ;)

Offline replcnt

• Tržnica : (+20)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
e a mogli bi napraviti neko veliko okupljanje ogulin-zadar-zagreb-osjek-... pa da svi zajedno  napravimo dir po crnoj rupi... :laughing9: :laughing9:

:toothy12: :toothy12:

Offline R@kija

• Tržnica : (+23)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears

:toothy12: :toothy12:
:icon_thumright:

Offline S.W.A.T.

• forumski skuteraš
  • *bFzd*Blacky
ee smijete se vi smijte...al ne shvacate jednu stvar...tamo ce biti puno crnih rupa...lipo pise na dnevnik.hr tako...da ce ih biti vise...i sad...bilo bi bezveze kad bi nas par u jednu crnu rupu....drugih nekoliko u drugu crnu rupu...i tako...nebi bia veliki dir...nego bi bia ka obicni dir po gradu...zato moramo paziti da se ne odvojimo...
ovi sa kitovima i 180-icama moraju sporije voziti...a vi svi koji nemate pilu bar odma na ugradnju...(a majstoru recite da cete mu platiti posli 11.9. ;) ) tak da ne budete prespori

:redface:

:laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:
RAĐA SE ZVEJR ;)

Offline BlackNaranča

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Moj Skuter: Peugot SF2
  • MojSetup: Stage6 Pro Racing
  • MojSpuh: TP Nardo
WTF?!  :o

??? ??? ??? ??? ???

;D

:frajer:

Offline White

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: kx 125
  • Moja Kaciga: Suomy exploler
jbg..nista od smaka;) steta! ::)

Offline BlackNaranča

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Moj Skuter: Peugot SF2
  • MojSetup: Stage6 Pro Racing
  • MojSpuh: TP Nardo
to ti mislis tek su sad pokrenuli stroj, treba vremena do 12 mjeseca da se ubrza na tu brzinu

Offline I.D.I.O.T.

• forumski biciklist
  • e Kiza dobro je!
  • Mjesto: bELISCE
  • Moj Skuter: Yamaha R6 recesija edition
  • Moja Kaciga: I. Kiflica (25)
  • MojSetup: LOL, kit na R6!!! pa nije to SXV550
  • MojSpuh: ipak je Wings zakon
....i jel ko kupio ili ukro motor, napravio docek za kraj svjeta, abnormalno se nadrogiro, ubio tipa na poslu kojeg nevoli, zapalio profesora, silovo neku maloljetnicu-staru baku ......    ili nesto drugo u nadi da mu je to zadnje u zivotu   

ja sam htio maznit neki 172 al kod nas ih nema tak da mi je drago sto sam ziv bar jos neko vrijeme (12 mj. dok se ovo makina ne ubrza- eda je dvotaktna to bi bilo za tjedan dana)  :hello: :hello: :hello: :hello: :hello:
fakin hondoholichar!!

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
brate bio kirvaj tu kod nas nalio se i gledao u nebo svakih 5 minuta.

Offline smigl

• forumski pješak
  • *
ajd neke osnovne stvari jer vidim da masa vas prica takve gluposti. takve temperature su postignute godinama prije vasih rodjena samo sto vasi pileci mozgovi odmah zamisle vatru i 1000000000n10 stupnjeva. radi se o mikro cesticama i mikro sekundama koji uslijed lancane reakcije stvore ogromne kolicine toplinske energije (http://hyperphysics.phy-astr.gsu.edu/hbase/nucene/fission.html).

cernov lhc (THE LARGE HADRON COLLIDER http://lhc.web.cern.ch/lhc/) odnosno veliki sudarac cestica je nesto najvece sto se dogadja u svijetu i nitko ne zna sto ce se dogoditi kada se subatomske cestite koje ce putovati vrlo blizu brzine svijetlosti sudare. zapamtite da se radi o subatomskim cesticama i sam njihov sudar ce biti ocrtan kao jedan obican impulsic na ekranu. sve ostalo su teorije. nitko ne moze znati sto ce se tocno dogoditi. znanstvenici koji rade na projektu ne iskljucuju mogucnost nastanka subatomskih ili mikro crni rupa koje ne bi trebale imati nikakav znacajan utjecaj dok neki tvrde da se moze stvoriti ogromna crna rupa koja ce progutati i zemlju i galaksiju te na kraju i sam svemir. sve su teorije. ono sto se zeli naci je Higgsov bozon (Bozja cestica) odnosno elementarna cestica iz koje sve nastaje. Elementarnih čestica ima neutvrđen broj. Uz elektron, proton, neutron, za koje vjerujem da svi znate postoji jos milijun ostalih kao npr neutrino, pozitron, tau, lepton, foton, gluon, z-bozon, w-bozon... kvarkovi... graviton... i jos masa drugih. Vjerujemo da samim otkrivanjem higgsovog bozona otkrivamo pocetak vremena i sve sto je nastalo nakon toga pa zamislite koliku to vaznost ima u svemu. i da student sam FER.a i fizika me ocarava koliko god to cudno i geekovski zvucalo...

sad mi meni recite koje su najbolje gume za 50cc, svi mi savu spominju :)
« Zadnja izmjena: 10 Rujan, 2008, 15:53:24 smigl »

Offline andy

• Tržnica : (+17)
  • maxi forumaš
metzeler :headbang: mislim za gume kaj ovaj dečko iznad pita.. da nebi bilo zabune
« Zadnja izmjena: 10 Rujan, 2008, 16:06:25 andy »

Offline White

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: kx 125
  • Moja Kaciga: Suomy exploler
....i jel ko kupio ili ukro motor, napravio docek za kraj svjeta, abnormalno se nadrogiro, ubio tipa na poslu kojeg nevoli, zapalio profesora, silovo neku maloljetnicu-staru baku ......    ili nesto drugo u nadi da mu je to zadnje u zivotu   

ja sam htio maznit neki 172 al kod nas ih nema tak da mi je drago sto sam ziv bar jos neko vrijeme (12 mj. dok se ovo makina ne ubrza- eda je dvotaktna to bi bilo za tjedan dana)  :hello: :hello: :hello: :hello: :hello:

nije nitko...barem ne ovdje :laughing7:

Offline S.W.A.T.

• forumski skuteraš
  • *bFzd*Blacky
cek...ja sam mislio da ne treba tolko vremena (do 12mj) da se na tu brzinu ubrza...to oni mogu odma

samo oni ce kroz to vrijeme to proucavati...znaci...kroz duzi vremenski period...

ili?
RAĐA SE ZVEJR ;)

Offline andy

• Tržnica : (+17)
  • maxi forumaš
cek...ja sam mislio da ne treba tolko vremena (do 12mj) da se na tu brzinu ubrza...to oni mogu odma

samo oni ce kroz to vrijeme to proucavati...znaci...kroz duzi vremenski period...

ili?

i ja mislim da je tak... lol zaš bi onda smak bio danas :drunken_smilie:

Offline smigl

• forumski pješak
  • *

ili?

i ja mislim da je tak... lol zaš bi onda smak bio danas :drunken_smilie:

prva zraka ce obici cijeli krug danas a do postizanja maksimalne brzine trebati ce otprilike mjesec dana ako sve bude kako spada... to je kao kad ja krenem s skutom i treba mi 5 min da dodjem do max brzine :)

inace zraka putuje kroz vakumske cijevi a samu zraku ubrzavaju magnetske zavojnice oko cijevi. sami magneti su supervodici a za to moraju biti hladjenji na 0 K , znaci 26km x opseg supervodica na 0 K (0 K =    -273,15 C = -459,67 F = apsolutna nula) iako je apsolutnu nulu nemoguce postici jer je beskonacno mala ovo je najblize sto se njoj mozemo pribliziti i gubitci u zavojnicama su tako mali da mozemo reci da su zanemarivi. uzmite u obzir da ovdje pricamo o 450pK sto su znanstvenici uspijeli postici sto je reda velicina milijun milijun milijun milijun milijun .... dijelova kelvina i apsolutno zanemarivo :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Superconducting_magnet
« Zadnja izmjena: 10 Rujan, 2008, 17:19:24 smigl »