Ja sam više nego zadovoljan. Mašina... svi kažu da je Hondina, ništa s Honde ne paše na njega niti je sličan bilo kojem Hondinom agregatu tako da se nebi kladio u to. To brkaju ljudi jer je Sym bio nekad u vlasništvu Honde.
Motor kao motor je super, dobro ide, solidno potegne, sve do 120 na sat mu nije problem ni održavati, dobro se vozi, ciklistika je ok, udoban je, relativno dobro je zaštićen od vjetra osim možda malo noge nisu spretno riješene po tom pitanju. Savršenu udobost malo kvari vibriranje same mašine na većim okretajima ali tako je kod gotovo svih. Održavanje je jeftino, kvarova u ovih 9 mjeseci i 5 000km nisam imao osim puknute sajle gasa. Bio sam s njim od Erduta do Senja bez ikakvih problema i umora. Relativno je zaštopan blesavim auspuhom i kad se auspuh promjeni motor ljepše reagira na gas i bolje poteže. OD mana.... masa...ima 180kg, možda koju kilu manje i relativno nepregledni retrovizori. Potrošnja je od 3-5L, 251ccm je zapremine pa spada u skuplju tarifu rege, neki nisu, u HR je bilo svakakvih uvoza pa tako i svakakavih dokumenata. Razlika je oko 300kn u osiguranju. Iridium svijećica je oko 70kn, obična 20, ide 1,2L ulja, od zamjene do zamjene potroši oko pola litre, mjenja se na 3000km, ja mjenjam na 2000, ovisi od uvjeta u kojima voziš, ja ga ne štedim i svugdje gdje god mogu motor je u punom gasu
Ležanje mu je ok, originalne Maxxis gume treba promjenit jer se plastificiraju i ne uzimat Dunlop Motoscoot jer ih potroši u 10tkm ako i toliko
Ja sam svojem sad pribavio Shacala pa ćemo to ovih dana uglazbit da čujemo i to veselje. Generalno jako dobar motor za nevelike pare, pouzdan i jako kvalitetno napravljen. Tank ti je 12,7 L, uglavnom prelazim oko 280km s tankom svakakve vožnje. Ima dosta pretinaca, jako prostran prostor ispod sjedala u koji teško stane full kaciga jer ju grebe šarafima
Integralke stanu dvije