na bonove, svejedno, probaš - ne valja - baci karticu - uzmi drugu
pretplata odluči se kad isprobaš bonove i naravno vidi koja koliko nudi
jučer sam doživio da t-mobile nema mreže na 90% autoputa od Osijeka do Zagreba na mobilnom internetu, na tele2 mi je roming od t-mobile-a, veliki uputnik iznad glave i možeš se samom sebi naguzit
na povratku slična/gotovo identična stvar kod t-mobile ali putem podravske magistrale, signal samo u okolici i u većim gradovima
koja mi je svrha mobilnog interneta ako ga nemogu koristit u pokretu... a reklamiraju se da su dostupni i u dedinom vinskom podrum....
nadalje, u današnje vrijeme svi operateri daju "besplatne" pozive u sve mreže samo je razlika u tome da li imaju uspostavu ili ne i sama minutaža je drugačija kod svih, unutar mreže je ili ograničeno ili neograničeno (aka poziv se nakon 30/60/120 minuta automatski prekida)
sms poruke su također svuda podjednako neki daju manje neki više za iste novce ali tu je onda utjecaj ostalih stavki u tarifi
što se tiče internet prometa koji je najgori kod Teleta (kod njih ako potrošiš promet nema smanjenja brzine i flat-a već te ogule po tarifi da se češeš gdje te ne svrbi) a u ostalim mrežama je uglavnom flet u pretplati
iako sam korisnik teleta od samog početka kako su došli na tržište, preporučujem bonbon jer si iskombiniraš kako ti je potrebno za manje pare i nisi dvije godine oženjen sa njima ili sa bilo kojim drugim operaterom