Općenito > Maxiskuteri

Piaggio x8 250ie.

<< < (2/6) > >>

suki44:
Hvala na brzim odgovorima, a sta se guma tice sta preporucate i nakon kolko km da ih se mjenja, govorimo o normalnoj voznji.

steeef:
pogledaj si koi su DOT ove koje imaš gore trenutno..
dunlop scoot smart  :icon_thumright:

suki44:
Gore su neke Bridgestonice, 2013 god. Kao nedavno stavljene... to stelanje ventila kolko dode u ovlastenom servisu ako nije tajna..

suki44:
Jos jedan detalj, kad ga palim on vergla al nece upalit bez dodavanja gasa jel to predznak nekog problema il je to normala za godine i kilometre, baterija je nova. I kad sam isel gledat  ulja imal sam kaj vidjet, ulje debelo ispod crte minimuma ko zna kolko se lik tako vozal.. na kraju ce od super kupnje ispast macak u vreci...

noky007:
Ja prvo kaj gledam na motoru kojeg idem kupit sebi ili nekom drugo gledam jel ima ulja, ak nema ulja dovoljno sad dok ga taj neko prodaje odma vidiš kolko je vlasnik ranije mario za motor.
Nalij ulje do maksimuma i gledaj ga svakih 500km, čak i manje, ja ga osobno gledam svakih 200km iako od izmjene do izmjene popije možda kažem možda oko 1.5deci kaj je niš i sasvim normalno.
To kaj motor pali samo s gasom nešto nije uredu, skinut usisnu jedinicu i očistit je carb clean-erom posebno pročistit vod kaj ide bočno pored klapne.
Da bi uopće skinuo usisnu jedinicu potrebno je odspojit konektor(budi pažljiv), gas sajlu i raspustit šelne na usisnoj prirubnici i na airboxu.
Njačešće to čiščenje pomogne.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju