Općenito > Maxiskuteri

Piaggio x8 250ie.

<< < (6/6)

suki44:
Malo je van teme, al nije mi jasno kako honda integra moze trosit manje od 4lit , a ima 2 cilindra 750kubika  tezina je tu negdje aerodinamika isto... ja svoj od 250 kubika nemogu spustit ispod 4 po gradu. Nisam ja nezadovoljan potrosnjom moga, nego di je caka?

steeef:
isto kak i pedesetke trose 4-5 litara..jer ga nemres vozit drugacije nego pun gas,posto nema ni snagu ni krajnju brzinu.
dobro si napisal,da moze trosit,a ta integra trosi tolko dok se vozi ko neki dizel na niskim okretajima,dok se goni potrosi puno vise.
zbog razlika u snazi konstrukcija masine,namjene i sveg ostalog,ne vozi na istim okretajima stotku neko na vecem motoru ko i ti na skuteru..to su dvije razlicite stvari

suki44:
Opet mi se danas gasil, ne znam kaj mu bi možda mu hladno ujutro.... al i dok se zagrijal se gasil. I nakon sta sam ga pustio uru vremena dodem upalim iz prve ko da ništa nije bilo. Ovo mu 3 put da me zeza u mjesec dana, a vozam ga svaki dan... ideje? Svjećica nije mjenjana na zadnjem servisu ima cca 5- 6 tiis km možda to problem?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju