Ostalo > Svijet računala i mobitela

Samsung galaxy mini 2 S6500/S6500D problemi

<< < (5/6) > >>

YAMAHA Boy:
Ovako novo pitanje s istim mobitelom uglavnom mobitel i dalje šteka i koliko sam skuzio šteka i drugim korisnicima android sustava,ali ne kao meni jer meni stvarno dugo otvara aplikacije i ostalo nego primjetio sam nešto novo da kad mi je baterija negdje na 15% znači kad je prazna da baš jako,jako šteka,a čim ga spojim na punjač mobitel normalno radi bez ikakvih poteškoća i kad se napuni i isključim ponjač onda onako i šteka i ne šteka i sad imam pitanje jel moguće da je problem neispravna baterija??

JogFromYamaha:
ako je baterija ispravna znaci da traje barem jedan dan onda nije do baterije
ako ti baterija brzo crkava i prazni se onda moze da je do nje
iako meni baterija traje u prosjeku 2 dana s time da i telefoniram i da si na netu nesto pogledam
znaci normalno koristen

YAMAHA Boy:
Ako sam na njemu dva staa ne izdrži znači kad ga fest koristim punim ga dva puta dnevno znači do baterije je i zbog nje šteka?

JogFromYamaha:
kaj znaci fest koristi
svaki mobitel danas mozes u 3-4 sata jebanja sprazniti
al to da ga se 2 puta dnevno puni je glupost
ili ti neki program stalno zdere bateriju ili ti je baterija mrtva
samo da znas normalno je na mobitelu da dok padne baterija ispod 30% da se uspori jer to mu radi power management da produlji par sati zivota da dodes do doma i napunis ga

makni sav software s njega i probaj ga koristiti 1 dan bez da istovremeno vrti 5 programa pa ces vidjeti kolko realno traje baterija

YAMAHA Boy:
Ma ja njega napunim i prejdem 15 min na fejs već baterija se prazni...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju