Ostalo > Svijet računala i mobitela
Samsung galaxy mini 2 S6500/S6500D problemi
YAMAHA Boy:
Pozdrav,ovako imam dosta problema sa gore navedenim mobitelom ukratko mobitel je dobro radio dok mi vrag nije dao mira,pa sam išao metati na njega najnoviju verziju androida "KitKat" ukratko nešto sam mrdao i na kraju ga više nisam mogao upaliti i dao sam ga majstoru i rekao da će ponovo instalirati nekakav "ROM" on je sve to instalirao,ali mobitel jako šteka,sporo otvara aplikacije,pa izbaci grešku,zamrzne se i slično i isto tako imam probleme sa baterijom jako malo dura napunim je do kraja i odem jedno otprilike 4 puta na fejs i gotova je...Mene sad interesira sljedeće:
1. Da li je moguće opće na gore navedeni mobitel instalirati "KitKat" verziju androida jer sad sam totalno zbunjen jer vidim po internetu da je to napravilo dosta ljudi,a opet sa druge strane dost mi je njih reklo da taj mobitel ne može podržati jaču verziju androida od 2.3.6 jer je pre slab,pa sad više neznam ni sam?
2.Što da napravim da taj mobitel opet normalno radit bez greške jer ja sumnjam da je metnut krivi "ROM" pa zbog toga šteka ili zbog nečeg drugog?
3. Jel razlog jako kratkog vijeka baterije ta neispravnost ili to što bateriju nisam pravilno punio?
YAMAHA Boy:
Bilo tko da se razumije :dontknow: treba mi mob hitno...
YAMAHA Boy:
:dontknow: :angry9:
YAMAHA Boy:
Bilo tko bar išta??? ???
dbrda:
Pozz, prvo probaj naci na netu orginalni rom i flashaj ga pomocu odina i vidi dali to rijesava problem stekanja i baterije. Kaj se kitkat-a tice moguce ga je staviti i da to radi samo treba naci dovoljno pouzdani rom. Najbolje prouci na xda- developers forumu kaj ima za tvoj model.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju