Ostalo > Svijet računala i mobitela
Samsung galaxy mini 2 S6500/S6500D problemi
YAMAHA Boy:
Neću ništa dirati jer sam po struci automehaničar,pa bil to mogao odnest u t-centar i tamo dat? Koliko bi me koštalo?
balicdim:
t-com ti neće dizat iznad službene verzije, znači ako budu radili imat ćeš isti ROM kao i do sada 2.3.6.
cijena usluge neznam koliko dođe ali kod nas u OS-u kod ovlaštenog fuš majstora koji daje fiskalni račun košta 100kn
što bi značilo oko 150 u tcomu
daj nekom ko se konta u mjestu stanovanja za 2-3 pive ili za ćevape i to je to, ako se konta u stavljanje originalnog ROM-a trebat će mu 5 minuta sa kopanjem nosa i češkanjem jaja dok se skine ROM te 10ak i manje dok se isti instalira
evo linka sa t-comovim orginal ROM-om i upustvom kako ga flashat
http://www.trueandroid.com/2013/12/install-xxmh1-android-236-gb-firmware.html
YAMAHA Boy:
ok,probat ću ali bas neznam da to radim sam jer sam nešto slično radio kad sam išao metnuti veću verziju,pa mi nije htjelo,a da dam ovom majstoru mob i ovo upostvo,pa da to napravi?
AirBoX:
Moj ne pokuzuje nikakav entuzijazam da se upali xD
Ugl. probat ću s baterijom, ako ne, onda bacim mob i riješen problem novi nađem za 150 kn i opet deri dalje, ionako vjerujem da mi je mreža otišla jer mi je ispao i od tada me zahebavala mreža, ne mogu je nabrati ni ručno i automatski nit išta.
YAMAHA Boy:
ja neću ništa dirat nemam ni novaca niti vremena rađe ću kupit novi i bit miran :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju